reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ufff, poszło, drugi raz wsadziłam jej czopka... Śmierdziało okrutnie! Nawet moja tak nie śmierdzi ;-) Było tylko lekko więcej niż zwykle i koloru brązowawego. To już drugi raz jak tyle dni nic nie robi, tym razem nie dam jej nic prócz cyca i zobaczymy... Następnym razem będę naturalnymi metodami wywoływać w razie czego, żeby się do czopków nie przyzwyczaiła.

salik, WIktor jest fajny chłopczyk i zupełnie normalnie wygląda, Tobi to dopiero klucha:-):-D ale jeszcze nie słyszałam żadnych przykrych komentarzy - że duży i tyle:tak:

Załączniki

• PIC_2019.JPG
    PIC_2019.JPG
    96,8 KB · Wyświetleń: 29
  • PIC_2020.JPG
    PIC_2020.JPG
    104,3 KB · Wyświetleń: 24
  • PIC_2034.JPG
    PIC_2034.JPG
    109,5 KB · Wyświetleń: 32
  • PIC_2043.JPG
    PIC_2043.JPG
    95,1 KB · Wyświetleń: 23
  • PIC_2070.JPG
    PIC_2070.JPG
    113,1 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Nadia strasznie marudzi od 2 dni, jestem tak zmeczona jej jekami i smetami,ze masakra.wyc mi sie chce normalnie jak dostanie czopek przeciwbolowy to spi, ale nie moge jej codziennie czopkow podawac:no:
nosze ja na rekach bo lubi ale ile mozna:zawstydzona/y: ja waze 45kg a ona gdzies 8(wazylam ja na swojej wadze) moj kregoslup sie powoli lamie:wściekła/y:
ide chyba spac bo mam doliniarski nastroj!

aha jakby ktos sie pytal Dusia je 180 o 2.5 godz nie ma szans jej oszukac, dam mnie to potem WYJE i chce wiecej mi sie chrzani charmonogram posilkow, a wode i herbatke to se moge sama wypic:crazy:
corcia mnie niedlugo przerosnie i chyba oprocz Tobiego jest najwieksza z gromadki, ciuszki na 9msc nosi:szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry