reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

sto latek dla naszych 4-
miesiecznikow
Esti- badali ja w szpitalu i bylo wszystko oki. Ten oczoplas ujawnil sie z czasem. Ehh szkoda gadac!
A my z Mimisia dzis jedziemy po prezent dla taty - zrobie fotke jak kupi9e to sie usmiejejcie. Moj stary konczy 33 lata- Chrystusowy wiek:-D
W sobote w pensylw organizuje przyjecie niespoddzianke

reklama
Pumi nie martw sie:) głowa do góry Twoja planyntka jest silna:) powodzenia w zakupach..
A my właśnie wróciliśmy z wyprawy samochodem, najpierw u taty w pracy pozniej u fotografa wywołać zdjęcia, a o 19 jedziemy do kamerzysty ustalić co i jak ze ślubem ,może jakąś zaliczkę wpłacić:)
Czesto w dzien podajecie soczi, deserki ,zupki?????????????????????????

Pumi- bedzie dobrze, na pewno, zawsze tak jest ze strach ma wielkie oczy....Ucałuj Dominisie od cioci i Boryska
Esti- Twoj Olis jest naprawde uroczy wiec wcale sie nie dziwie ze czarował:-);-)
My jestesmy po zakupkach- kupiłam 3 bodziaki na 74, czapeczke letnią, zabaweczke i kurcze zapalciłam ponad 60 zeta. masakra.
Borys prawi8e w ogoel nie spał ale był bardzo grzeczny, usmiechal sie i gadal....
Teraz siedzi na bujaczku i gada- uuuuuuu, eeeeee

A my w domu przelotem.....................byliśmy się pkłuć.Oli tylko przy w kłociu zaplakal..........potem w drodze do domu zasnął wiec przełożyłam go dowózka poszliśmy na spacer.Już sie najedliśmy i znowu zaraz idziemy:tak::tak::-):-):-)

Wiktorek dziekuje wszystkim ciociom i dzieciaczkom za zyczenia i skladamy gorące buziole Kacperkowi i Martynce- DUUUŻŻoooo zdrowka J

Wiktor slini się na potęgę , i tez musze go często przebierac, a co do sliniaka to chyba smakuje ma bardziej niż obiadek J mały tez spi kilka dni w tej samej piżamce albo chodzi w ciuszkach kilka dni ale tych co nie dotykaja bezpośrednio cialka, body zmieniamy codziennie bo tyle ich mam, my tez mamy taki podzial bo marchewka nie zchodzi za Chiny…Wiktor mil czkwke za każdym razem jak odbil teraz nie dosc ze zadko odbija to czkawka wogole znikla- no czasem ma.

A to moj 4 miesieczny synus i jego szalony Wujaszek Kacperek :rofl2: :rofl2: :rofl2:

reklama
witaj natka, mój synek też jest z 12go stycznia:-D
A co do ubierania małego, to my podobnie jak salik - piżamka parę dni, bodziak codziennie zmiana, bo ten mój grubasek nieźle się potrafi spocić, a reszta ciuszków w miarę brudzenia. Marchewki jeszcze nie jemy (zresztą niczego poza cycem), ale żółte kupki schodzą tylko zaprane szarym mydłem +potem normalne pranie, może marchewka też by zeszła?
Tobiemu odbija się już dość sprawnie, chociaż czasem nie od razu po jedzeniu i ostatnio nie ulewa wcale albo mało. Czkawka niestety ciągle się pojawia i różnych okolicznościach, czasem po odbiciu, czasem jak mu chłodno.:baffled:

Do góry