reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
No to i jestem!!!!!
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla naszych ślicznych 6-cio miesięczniaków:-)
Nie było mnie długo bo miałam troche spraw do załatwienia i tesciu przyleciał więc było trzeba sie nim troche zając (teraz jest u szwagierki)
Wszystkie dzieciaszki na zdjęciach cudne,a Wikuś rządzi w okularach:-). Oliś jak zawsze niemożliwy:-D:-D:-D
Aga bardzo ładnie wyglądasz w tym kolorku,a jeli chodzi o Asie to mnie sie podoba,ale ja sie nie znam ,więc najlepiej jak posluchasz sie profesjonalistki Esti.
Coz jeszcze....
Aha,przyszla moja sukienka:tak:I niby pasuje,ale dekold mi troche odstaje i w poniedziałek jade do polskiej krawcowej na przeróbke:-(
I oczywiście witam nową mamusie!!!! Sądząc po nicku moją imienniczke:-):-):-)

zgadza się- Kami to skrót od Kamila :-) kiedys nie podobało mi sie to imię, ale teraz jest ok. Mam nadzieję, że moja Maja bedzie zadowolona ze swojego imienia:-D

Jestem jestem ale jak wczesniej pisałam jutro cały dzien maluje u mamusi i niewiem jak was doczytam a w sobote na impreze też do mamusi jak pomalujemy.Chciałam wam pokazać strone Lina Medina - najmłodsza matka świata ale niewiem czy wejdziecie na te strone jak nie to w 7,8,latkach w temacie mastrubacja jest zamieszczony link .Jak to zobaczyłam i przeczytałam to ciarki mi po plecach przeszły.
No,:szok: szok rzeczywiście

Paulinek ale cudny usmiech Thomas a i te dołeczki.miodzio
Anja Nadia cudowna............i z łyżką sie nie rozstaje:-D:-D:-D-ciągle o jedzonku myśli nasz pączuś słodziudki:-)Ależ bym ja wycałowała w te okrągłe policzki:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Nadusia sliczniości:tak::tak::tak:
i oj tak tak
wiem
teraz to juz na pewno podobna do tatusia jak 2 krople wody:tak::tak::tak::-D:-D:-D

a miałam napisac o fryzurce Joi piękna i wyjątkowa
a zaraz znajdę i makijaż
:sorry2:

Do góry