reklama

pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Nadusia-śliczności.

No to i jestem!!!!!
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla naszych ślicznych 6-cio miesięczniaków:-)
Nie było mnie długo bo miałam troche spraw do załatwienia i tesciu przyleciał więc było trzeba sie nim troche zając (teraz jest u szwagierki)
Wszystkie dzieciaszki na zdjęciach cudne,a Wikuś rządzi w okularach:-). Oliś jak zawsze niemożliwy

Aga bardzo ładnie wyglądasz w tym kolorku,a jeli chodzi o Asie to mnie sie podoba,ale ja sie nie znam ,więc najlepiej jak posluchasz sie profesjonalistki Esti.
Coz jeszcze....
Aha,przyszla moja sukienka
I niby pasuje,ale dekold mi troche odstaje i w poniedziałek jade do polskiej krawcowej na przeróbke:-(
I oczywiście witam nową mamusie!!!! Sądząc po nicku moją imienniczke:-):-):-)

Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla naszych ślicznych 6-cio miesięczniaków:-)
Nie było mnie długo bo miałam troche spraw do załatwienia i tesciu przyleciał więc było trzeba sie nim troche zając (teraz jest u szwagierki)
Wszystkie dzieciaszki na zdjęciach cudne,a Wikuś rządzi w okularach:-). Oliś jak zawsze niemożliwy

Aga bardzo ładnie wyglądasz w tym kolorku,a jeli chodzi o Asie to mnie sie podoba,ale ja sie nie znam ,więc najlepiej jak posluchasz sie profesjonalistki Esti.
Coz jeszcze....
Aha,przyszla moja sukienka
I niby pasuje,ale dekold mi troche odstaje i w poniedziałek jade do polskiej krawcowej na przeróbke:-(I oczywiście witam nową mamusie!!!! Sądząc po nicku moją imienniczke:-):-):-)
No,Jestem jestem ale jak wczesniej pisałam jutro cały dzien maluje u mamusi i niewiem jak was doczytam a w sobote na impreze też do mamusi jak pomalujemy.Chciałam wam pokazać strone Lina Medina - najmłodsza matka świata ale niewiem czy wejdziecie na te strone jak nie to w 7,8,latkach w temacie mastrubacja jest zamieszczony link .Jak to zobaczyłam i przeczytałam to ciarki mi po plecach przeszły.
 szok rzeczywiściee-stera
Fan(ka)
Paulinek ale cudny usmiech Thomas a i te dołeczki.miodzio
Anja Nadia cudowna............i z łyżką sie nie rozstaje

-ciągle o jedzonku myśli nasz pączuś słodziudki:-)Ależ bym ja wycałowała w te okrągłe policzki

Anja Nadia cudowna............i z łyżką sie nie rozstaje

-ciągle o jedzonku myśli nasz pączuś słodziudki:-)Ależ bym ja wycałowała w te okrągłe policzki

Ostatnia edycja: 

reklama

sylka_k
mama styczniowa 2008
Nadusia sliczniości

i oj tak tak
wiem
teraz to juz na pewno podobna do tatusia jak 2 krople wody

a miałam napisac o fryzurce Joi piękna i wyjątkowa
a zaraz znajdę i makijaż

i oj tak tak
wiem