G
goscinnie
Gość
Basia przytoczyc co mi napisałas wczoraj na skypie. Powiedz w którym momecie Ja albo inne potraktowały za ostro Joanne. Aska nie poraz pierwszy prosi o rade a potem sie rzuca............ przykład jak 3 tyg dziecko zawiozła do znachorki i Anja wyraziła opienie co o tym sądzi....to co Joanna powiedzieła. To samo co mnie ahaha, tylko epitety potrafi rzucac a nie cieszyc, sie tym, ze ktos zwraca uwage na jej potrzeby.
Salik pisała, ze jej sie nie podabo jak ironizujemy z Anja a tu co?? Przykład z innej strony " Anja uwilbiam Twoje poczucie humoru" Przeciez to śmieszne co wy wypisujecie. Co to znaczy, ze ani ja ani Anja ani Esti ani Mili ani zadna inna, nie moze napisac o swoim dziecku bo to znaczy, ze my sie mądrzymy a ty Agnieszko czujesz sie gorsza. Tak szczerze czy to nasz problem??
Salik pisała, ze jej sie nie podabo jak ironizujemy z Anja a tu co?? Przykład z innej strony " Anja uwilbiam Twoje poczucie humoru" Przeciez to śmieszne co wy wypisujecie. Co to znaczy, ze ani ja ani Anja ani Esti ani Mili ani zadna inna, nie moze napisac o swoim dziecku bo to znaczy, ze my sie mądrzymy a ty Agnieszko czujesz sie gorsza. Tak szczerze czy to nasz problem??