reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Basia przytoczyc co mi napisałas wczoraj na skypie. Powiedz w którym momecie Ja albo inne potraktowały za ostro Joanne. Aska nie poraz pierwszy prosi o rade a potem sie rzuca............ przykład jak 3 tyg dziecko zawiozła do znachorki i Anja wyraziła opienie co o tym sądzi....to co Joanna powiedzieła. To samo co mnie ahaha, tylko epitety potrafi rzucac a nie cieszyc, sie tym, ze ktos zwraca uwage na jej potrzeby.
Salik pisała, ze jej sie nie podabo jak ironizujemy z Anja a tu co?? Przykład z innej strony " Anja uwilbiam Twoje poczucie humoru" Przeciez to śmieszne co wy wypisujecie. Co to znaczy, ze ani ja ani Anja ani Esti ani Mili ani zadna inna, nie moze napisac o swoim dziecku bo to znaczy, ze my sie mądrzymy a ty Agnieszko czujesz sie gorsza. Tak szczerze czy to nasz problem??

reklama
Albi bo mialas racje ale powtarzam za ostro ....nie znamy sie osobiscie zeby takich slow uzywac komantarz komentarzem ale lagodniej bo na pewno nie byloby milo niokomu tutaj uslyszec to co napisalas a lagodniej byloby super i opinia by byla:tak:wiec nie wiem co Cie smieszy ja Was bardzo lubie ale opanujcie sie czasamibo widze ze zadna nie moze nic w waszym kierunku ostrego powiedziec bo od razu jest ironia i smiech i ponizanie tak nie moze byc nawet jesli jestescie starsze i macie wiecej doswiadczenia
B-Asia ma racje. Część z Was jest starsza, bardziej doświadczona, ale wszystkie chcemy czuć się tu dobrze i być zauważane. Wszystkie dzieci są słodkie i kochane i wszystkie rozwijają się w swoim tępie, więc każda z nas w innym momęcie będzie się tym chwalić.

chyba tez chodzi o mnie...szczerze mama to gdzies:sorry2:a jak ktras ma kompleks prowincji czy szczeniackiego wieku to ....:cool2:
my sie znamy znacznie dluzej i przyjaznimy poza forum, lubimy i faworyzujemy swoje dzieci i CO Z TEGO!!! skoro macie problem z naszym "dojrzalym" wiekiem, doswiadczeniem czy obeznaniem w swiecie to ....:baffled:

aha czyli małalaty i dziewczyny z wiochy won tak ???

a kto powedzial, ze ma byc milo?:-D to moje poczucie HUMORU, ktore tak uwielbiasz podobno:sorry2:

tak lubie ale nie jesli sie kogos obraza.... moze wy to lubicie ....

Albinko co innego opinia na temat znachorki i przynam racje na forum otwarcie a co innego makijaz -laska przed slubem zdenerwowana -chciala uslyszec opinie ale moze bardziej ludzka -delikatniejsza a nie po majtach dostac :baffled:
fajnie ze sie tak dlugo znacie i przyjaznicie ale skoro tak to po co przyjmujecie nowe mamy jak i tak chwalicie tylko Wasze nie wlasne tylko kolezanek....a reszty jakby mniej to wszytsko ja tam nie odczulam osobbiscie bo wiem ze kuba jest najmlodszy ale po rowiesnikach waszych maluszkow widac ze jedno ma zabki to furia na cale forum a jak inne to juz oki no ma i dobrze po jajkach :sorry2:
kazda chce rady i opini bo dziecko to tyle mozliwosci i Aneczko kochana humor humorem ale czasem moze zabolec bo tez roznie mozna odebrac slowa pisane a mowione z tonacja;-)

Ja Anji kiedys napisała, ze wygląda na zdjeciach koszmarnie a ja jak *****. W związku z tym powinnysmy sie pozabijac:-( albo rzucic jak kotki i podrapac sobie oczy:-p

Basia ale my to dokładnie rozumiemy, ze dziewczyna moze miec stresa i dlatego jej napisłam, ze fryzura jest fajna i mi sie podoba (ciekawe czemu sie tego nie czepia:confused:) ale makijaz jest okropny i nie zmienie zdania, bo nie pasuje ani do jej urody ani do fryzury ani nawet do pieknego tortu jaki bedzie miec na weselu.

reklama
nie chodzi o zmiane zdania jedynie o tresc opini i epitety to wszytsko ja tam bym sie nie obrazila ale tez by mnie zabolalo taki ostry tekst w moim kierunku zreszta ile zalezy od humoru.....raz sie czlowiek przejmie na maxa a innym razem potrafie z tegi smiac po uszy :sorry2:

Do góry