reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Na kolki podobno dobrze jest nosić maliznę w chuście, nie na rękach nawet tylko właśnie w chuście, bo inaczej się ciężar rozkłada. Tobi nie miał kolek jeśli nic dzikiego nie zjadłam, ale chustę polecam.
Słuchajcie, czy wy podajecie maluchom jogurt? Podobno teraz daje się juz po 6 miesiącu, a ja dostałam w multibabykinie i nie wiem, co zrobić. To taki specjalny od nestle. Najwyżej zjem sama, dobry jest.

pandorax ja słyszałam ze od 10 miesiąca można jogurty zacząć wprowadzać:baffled:
ja juz nie ryzykuje z produktami mlecznymi bo mała ma uczulenie nawet jak wypije zwykle modyfikowane mleczko i musi pić hypoalergiczne,to świństwo jest niedobre i gorzkie i jej nie smakuje,ale musi.

a co jest napisane na opakowaniu?
po którym miesiącu?
bo wiesz niektóre mają naprawde śladowe ilości mleka w sobie i to są takie że chyba więcej owoców w nich jest..
tak mi sie wydaje:confused:

czytam i czytam w wy dopisujecie i dopisujecie i jak się biorę za odpisywanie to znowu coś nowego albo muszę odejść od kompa a po powrocie z 5stron do nadrobienia LITOŚCI;-):-)

Pandi ja z jogurtami bym się wstrzymała do conajmniej 10msc Tam jest krowie mleko?jeśłi tak to nawet do 12msc

kiedyś czytałam ze na kolki podaję się os espumisanu,esputikon,infacol,debridat(ten na recepte)-w tej kolejności od najsłabszego do najmocniejszego

u nas brzydkiej skóry ciąg dalszy...byłam u dermatologa mała dostała maści robione Smaruje ją dopiero 2dni i średnio widać różnice ale nie ma nowych a to już sukces (wywaliło ją na całym ciele) To jakaś alergia tylko nie wiem na co Może cielecinka w zupkach moze seler może.............wszystko odstawiam i od nowa wprowadzam....ehhhhhhhhhhh

Ja tutaj malemu kupuje jogurt bananowy z Hippa od 4 m-ca i on sie zajada jak dziki. Tyle ze tutaj sie zupelnie inaczej dzieci karmi niz w Polsce. Uwierzcie mi ze co kraj to inna teoria.
Wszystkiego naj dla Zuzi na 7 miesiecy!!!!

Nam na kolki pomogla Gripe water,a gdy maly mial ataki placzu i prezenia wtedy szla w ruch suszarka do wlosow i uspokajal sie od razu:-)

reklama
Do góry