reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mój zrobi wszystko przy małym,ALE.......kupy nie przebierze:szok:. Trudno,kiedys jak bedzie z nim sam i maly narobi w pieluche to bedzie musial,hehehe
Poza tym Krzysiek tak duzo pracuje,ze gdy juz ma wolne to bardzo chetnie sie młodym zajmie.
A tak przy okazji to jakas godzine temu przypomnialo mi sie ze dzis Krzysztofa a ja nawet żadnej pierdółki na prezent nie mam. Trudno,jak wroci to moze go zgwałce w ramach prezentu:-);-):tak::-D:cool2:
Mój mąż tak opierał się przed kąpielom, nawet kiedyś jak był w domu on i mój tata, to mój tata kąpał Celinke, tak się bał, ale ostatnio został całkiem sam i musiał ją wykompać i od tamtej pory jest obrażony jak kto inny to zrobi, a jak zręcznie mu to idzie. Z kupą nigdy nie było z jego strony problemu.

reklama
mój J. też ugotuje, posprząta i wypierze jak trzeba, ale jesli chodzi o zajęcie się Majką, to niestety robi to pod warunkiem że i on i ona mają dobre humory. a że mała teraz straaasznie marudna, to zajmowanie sie nią jest głównie w moich rękach.:baffled: owszem-jak Majka ma dobry dzień, to tatus bardzo chetnie sie z nią bawi, kapie, przewija.

mój J. też ugotuje, posprząta i wypierze jak trzeba, ale jesli chodzi o zajęcie się Majką, to niestety robi to pod warunkiem że i on i ona mają dobre humory. a że mała teraz straaasznie marudna, to zajmowanie sie nią jest głównie w moich rękach.:baffled: owszem-jak Majka ma dobry dzień, to tatus bardzo chetnie sie z nią bawi, kapie, przewija.
Mój mąż nawet jak Celinka marudzi to się nią zajmuje.
A dzisiaj ma zły dzień ze względu na upał, jadła o 6 rano i zjadła troche farszu z gołąpka jakąś godzinę temu, no i ząbki ją męczą dlatego nie je. Albo chce jeśc to co my bo ostatnio bardziej interesuje ją nasze jedzenie niż kasza albo mleczko i wcale nie musi być to papka. Zresztą zawsze wolała jak były grudki w jedzeniu, albo ugotowaną marchewke jak jej dało się do rączki i sama "gryzła", nigdy się nie zksztusiła stałym pokarmem, a mlekiem zawsze się ksztusi.

Witamy my własnie wrócilismy z Jeziorska mąż nas zabrał na wyprawe rodzinną.Wmiedzy czasie obiadek w restarłacji,i deserek.Wyjechalismy o 10 i tak sobie chodzilismy wtkąpalismy sie i do domku(byłam z dziecmi)tak było super że sie poryczałam.

Witamy my własnie wrócilismy z Jeziorska mąż nas zabrał na wyprawe rodzinną.Wmiedzy czasie obiadek w restarłacji,i deserek.Wyjechalismy o 10 i tak sobie chodzilismy wtkąpalismy sie i do domku(byłam z dziecmi)tak było super że sie poryczałam.
Widzę, że fakny dzień miałaś:-D

hej dziewczynki :) u nas dzisiaj takkk gooorrraco, ze az to dziwne tutaj :szok: a my bylysmy z nicolcia i z ciocia na zakupkach bo idziemy na urodziny do znajomego i jeszcze sobie kupilam buciki na obcasie :)my pierzemy caly czas w dzidziusiowym proszku i dzidzsiusiowym plynie do plukania, na razie nie zmieniamy .
anja ladnie wygladalas i nadusia jak ksiezniczka, na slubie, ja sie tez zastanawialam nad kupnem czarnej sukienki na slub Ł siostry, ale jeszce nie kupilam.
a dominiczka superowai wiktorek takze :):tak::-)

witajcie Kochane!!
Ania dziękujemy że byliście!!!! Martynka była baaaardzo kochana, chyba wszyscy goście ją zabawiali a potem zasnęła w dwie minuty i spała w rogu sali, muzyka nie była aż tak głośna i spała w wózku do końca, nawet nie musieliśmy jej długo usypiać!! Ania, ale dziękujemy za propozycję, pewniej się czułam całą imprezę że jak by coś było nie tak to wsiadamy i przywzimy ją do Was!
oto kilka próbnych zdjęć:

Załączniki

• IMG_0006web.jpg
    IMG_0006web.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_9985web.jpg
    IMG_9985web.jpg
    122,3 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_0063web.jpg
    IMG_0063web.jpg
    101,2 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_0100web.jpg
    IMG_0100web.jpg
    148,9 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_9848web.jpg
    IMG_9848web.jpg
    145,8 KB · Wyświetleń: 90
witajcie Kochane!!
Ania dziękujemy że byliście!!!! Martynka była baaaardzo kochana, chyba wszyscy goście ją zabawiali a potem zasnęła w dwie minuty i spała w rogu sali, muzyka nie była aż tak głośna i spała w wózku do końca, nawet nie musieliśmy jej długo usypiać!! Ania, ale dziękujemy za propozycję, pewniej się czułam całą imprezę że jak by coś było nie tak to wsiadamy i przywzimy ją do Was!
oto kilka próbnych zdjęć:
Dziuba pięknie wyglądałyście z Martynką, zresztą Twój mąż też niczego sobie:-D
Jeszcze raz GRATULUJE!!!

Dziubuś-pięknie wyglądaliście,wszystkiego dobrego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• coraaaa.gif
    coraaaa.gif
    16,3 KB · Wyświetleń: 73
  • 63.jpg
    63.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry