reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej....u nas też okrpona pogoda.zimno wieje.....nic sie nie chce.....jesień sie zbliża:baffled::baffled:
Dziuba śliczny fotelik i rzeczywiście b.dobry..................zwłaszcza w testach....my na Maxi-Cosi sie zdecydujemy..o taki
product.jpg

reklama
Witam my w domku,słoneczko mometami świeci superr,ale zimno jak diabli.Moja Amelcia dzisiaj też tata powiedziałak ,jej to sie spodobało że prawie cały czasa mówi .MĄŻ POWIE TATA A ONA TATA.A mama niechce powiedzieć,ale i tak sie ciesze bo bede to mogła nieraz wykorzystać.A mąż dumny jak paw chodzi jaki szczesliwy (tatusia córusia jak 1 tak i 2)Jagna ja mam wiele mam młodych na wsi ,ale i tak jak 1 dzien niezobacze co tu słychac to zła jestem i ciekawosc mnie zjada.

Hej....u nas też okrpona pogoda.zimno wieje.....nic sie nie chce.....jesień sie zbliża:baffled::baffled:
Dziuba śliczny fotelik i rzeczywiście b.dobry..................zwłaszcza w testach....my na Maxi-Cosi sie zdecydujemy..o taki
product.jpg

Ja z tego nosidełko mam i naprawde jestem zadowolona, mała jak narazie sie miesci.I zdecyduje sie na taki ,sam a orietujesz sie ile kosztuje ,albo może na Alegro jest.

Zgadzam sie w 100% ,tym bardziej że przeżyłam wypadek.I moja rodzina także(ja w 7 miesiącu ciąży byłam)Wiki była w foteliku jakies mało znanej firmy(ale sie sprawdziła).Wiec niema co oszczedzać na bezpieczestwie maszych dzieci,to jest najwarzniejsze.A zreszto pisałam o tym ,nawet teraz na samo mysl co mogło by sie stać to rycze (zostanie to w pamieci na długo).

Dobranoc dziewczyny ide spac u rodzinki poszłam spac o 4 rano a Amelka wstała o 6 wiec pospałam sobie niemaco.Dobranoc.Ale ten Olis dużo potrafi i taki fajniutki.

my tez mamy w planach kupic fotelik nowy ale ten jeszcze sie wykorzysta bo nogi az tak strasznie nie wystaja wiec nad morze jeszcze w tym pojedzie;-)a teraz marudzi przez zabki wczoraj plakal przez sen bidulek juz pomagam jak moge:zawstydzona/y:wypogodzilo sie wiec jutro z tatem idzie na dluuuuugi spacer bo ja w pracy caly dzien:dry:a zaraz mykam do wanny sie wymoczyc:-p

reklama
foteliki fajne, to takie 0-18?
esti, wytłumacz mi proszę, dlaczego o maxi-cosi mówią, że taki najlepszy, w jakich testach bezpieczeństwa on tak super wypada? i z jakich jest materiałów skoro piszesz o jakości?:confused:
ja ciągle szukam spacerówki, mam kolejne 2 na oku
Spider Solo kolekcja 2008 wyprzedaż tylko 100szt (412776520) - Aukcje internetowe Allegro
*MAGIC 4* 03 /QUINNY ESPIRO BABY DESIGN+OCIEPLACZ (414298709) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ciągle nie wiem czy trójkołowce faktycznie są takie niestabilne? bo to podobno jedyna ich wada w stosunku do klasycznych
buziaki dla wszystkich jubilatów:-):-):-)

Do góry