reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Moja niunia ma wage 8kilo i wózek jest wywrotny,zaczynam myslec o zmianie wózka.Dziewczyny fotelik nie musi byc nowy,u nas są sklepy z urzywanymi zeczami z Niemiec,jest wszysko i ja własnie tam wiekszosc zeczy kupuje.I to nosidełko do samochodu własnie tam kupiłam za 30 zł a foteliki są po50 zł ,tylko trzeba byc jak towar przywiozą.Amelka spi w nocy też spała.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Co do fotelika to ja ten 0-18 dostałam, od kolegi brata, używany. Nie wiem jakiej firmy, ale on kupuje taki sprzęt tylko w Niemczech, a wiadomo tam dobre mają. A kołyskę kupiłam nową ze sklepu, narazie Celinka sie w niej mieści, więc fotelik poczeka do zimy. Tylko będzie problem z przepinaniem jej bo my jeździmy różnymi autami.
Celinka już dzisiaj gorączki nie ma i lepiej wygląda Kuracja gotowanymi jabłkami i odrobiną czosnku chyba pomogła. Dzisiaj powtórka a jutro do lekarza, niech ją osłucha dla pewności.
A to pozdrowienia od Celinki, dla Styczniaczków i ich Mam:-D
bngg trt mk th bvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Aga...ja tez nie mam gdzie tego trzymać...wózek, kojec, mata edukacyjna, leżaczek, teraz chodzik no i ten skoczek ewentualnie :-)...a jeszcze marzy mi sie z Fishera taki konik na biegunach plastikowy :tak:
No i jeszcze tesciowa obdarowała nas rowerkiem...i chyba kobiecine poniosło :-pPRZECENA ROWEREK ZE STEROWANIEM I BALDACHIMEM 2530 (412911243) - Aukcje internetowe Allegro
I gdzie to wsyztsko trzymac w pokoju 2,5m x 2,5m :laugh2:

Co do fotelików uzywanych to ze sprawdzonego źródła tak...ale inaczej skąd pewność, że nie jest jakiś po wypadku :-(

Moja niunia ma wage 8kilo i wózek jest wywrotny,zaczynam myslec o zmianie wózka.Dziewczyny fotelik nie musi byc nowy,u nas są sklepy z urzywanymi zeczami z Niemiec,jest wszysko i ja własnie tam wiekszosc zeczy kupuje.I to nosidełko do samochodu własnie tam kupiłam za 30 zł a foteliki są po50 zł ,tylko trzeba byc jak towar przywiozą.Amelka spi w nocy też spała.
Nutka fajnie masz tez bym taki sklep chciała kolo siebie. A u nas to takie ceny, że masakra. Myślą, że jak górnicy kasę mają to reszta też tyle zarabia:wściekła/y:.

Witam:-) u nas też cudnie się zapowiada....na razie idealnie nie za zimno nie za goraco
Girly co do skoczków to kamalodz kupila i bardzo zadowolona a Maksik super szczesliwy i sa zdrowsze niz chodziki..........a Albi pisla że chodziki mają byc wycofane ze sprzedazy.......wiec to o czyms swiadczy................

A co do używanych fotelików to nie boicie sie ,ze są powypadkowe?Do tego nikt się nie przyzna................a czasem na pierwszy rzut oknie widać czy nic nie jest z tym fotelikiem
To że fotelik trzeba będzie zmienić to wiadomo od początku......więc można sobie stopniowo odkładać pieniążki.przez te 7-9 miesiecy mozna odlozyc potrzebna sume:tak::tak:
Ja osobiście uważam ze zdrowie i życia dziecka nie ma ceny.......................

Ostatnia edycja:
Aga...ja tez nie mam gdzie tego trzymać...wózek, kojec, mata edukacyjna, leżaczek, teraz chodzik no i ten skoczek ewentualnie :-)...a jeszcze marzy mi sie z Fishera taki konik na biegunach plastikowy :tak:
No i jeszcze tesciowa obdarowała nas rowerkiem...i chyba kobiecine poniosło :-pPRZECENA ROWEREK ZE STEROWANIEM I BALDACHIMEM 2530 (412911243) - Aukcje internetowe Allegro
I gdzie to wsyztsko trzymac w pokoju 2,5m x 2,5m :laugh2:

Co do fotelików uzywanych to ze sprawdzonego źródła tak...ale inaczej skąd pewność, że nie jest jakiś po wypadku :-(
A kurat ja mam pewność, ale z komisu bym fotelika nie kupiła.
Rowerek podobny do naszego

widze że nie tylko ja zastanawiam sie nad wózkiem... mamy wielofunkcyjny i pewnie na zime byłby dobry, ale chyba jeszcze musze dokupić jakas parasolke bo do samochodu zawsze wejdzie, a my jednak ciagle jezdzimy.. tylko sie zastanawiam czy kupowac przez allegro- niby są tańsze ale jednak nie da się sprawdzić jak w realu jeżdzą, jak się rozkładają itp.
u nas wiki narazie miesci się w tym małym foteliku bo ma niecałe 8kg. my jeżdzimy bardzo duzo- ciągle polska-holandia więc musimy mieć dobry fotelik;-)

Celinka mnie rozbraja, wie że nie wolno ściągać gazet z babci szafki. To siedzi i ściąga a jak mówię nie wolno, to sie tak słodko uśmiecha, dosłownie aniołek:-D

reklama
Celinka mnie rozbraja, wie że nie wolno ściągać gazet z babci szafki. To siedzi i ściąga a jak mówię nie wolno, to sie tak słodko uśmiecha, dosłownie aniołek:-D

Olis uwiebia kabelki ciagac.....ja mowie nie wolno to ten popatrzy, usmiechnie sie, zrobi maslane oczka i za kabelek ciagnie i jeszcze sie smieje w glos:-D:-D:-D:-D:-D
Oj rosnie mi lobuz.......rosnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry