reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Nina2201 -nie martw sie tak tymi zabkami...u mojego Vincenta pierwsze dwa zabki przebily sie dopiero po 8 miesiacu przy czym moje starsze dzieci mialy je w 5 mc. i tez zaczelam alarmowac, dwa gorne przebily mu sie dopiero teraz i pomalutku sobie schodza... kazda dzidzia ma swoj plan na wszystko i na zabki i na pierwsze kroczki :)

Ostatnia edycja:
Niunia_2008

to moze byc tez z zimnego powietrza jesli chodzisz na dluzsze spacery. U mojego dzieciatka to samo sie pojawia jak dlugo przebywa na mroznym powietrzu. Ale zgadzam sie lepiej sprawdzic u lekarza.

Ostatnia edycja:
niunia a mała niebawiła sie z psem albo kotem bo u Wiktori miałam podobnie i było to uczulenie na kotka trafilismy wtrdy do skórnego.

Agnnieszka ja akurat nie ma tego wózka, wózek chicco tylko multiway ma maja koleżanka i jest bardzo zadowolona, widziałam te spacerówki na żywo i bardzo niwygladaja ale nigdy ich nie uzytkowałam.

dawno mnie tutaj nie bylo,zapadlam w sen zimowy:eek:
zimno, wieje, uoki dnia codzinnego:-pDusia miewa sie dobrze, schudla , nie chodzi jeszcze ale mysle ze pierwszy kroczek to kwestia kilku tygodni, bo zaczyna sie puszczac:rofl2:pieknie to zabrzmialo:confused2::szok:
'jak sie miewa coreczka?, - ahh fantastycznie wlasnie zaczela sie puszczac':-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.u nas zimno wieje i w ogóle brr...Dziś na rehabilitacji Kuba ćwiczył wstawanie i troszkę siadanie z pozycji stojącej.Pani rehabitantka stwierdziła że już nie ma właściwie co z nim robić,czworakować nie będzie raczej bo nie chce,za to strasznie lubi ćwiczenia na takim duuuużym wałku i duuuużej piłce:-)
Ale najlepsze jest to że jak stał przy drabinkach to chciał się po nich wspinać i uparcie wchodził na pierwszy drążek:-)
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków na kolejne miesięcznice.Pozdrawiamy serdecznie:-)

Do góry