wydawal mi sie na zdjeciach starszy, myslalam ze gdzies kolo 4 lat mamoj brat ma 2 lata skonczy dokladnie 6 lutego a my Fresco pilysmy bardzo dobre i tanie wino kolo 14 zl butelka kosztuje.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydawal mi sie na zdjeciach starszy, myslalam ze gdzies kolo 4 lat mamoj brat ma 2 lata skonczy dokladnie 6 lutego a my Fresco pilysmy bardzo dobre i tanie wino kolo 14 zl butelka kosztuje.
My również dołączamy się do życzeń.O ile dobrze pamietam dzisiaj 14 Grudnia i Gabrysia, córeczka Myszorki ma dokładnie ROK. Kurcze ale prysneło, mineło i sie zaczynaja roczki ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi.
Zobacz załącznik 104724
Zobacz załącznik 104725
Zobacz załącznik 104726
A ja właśnie mam chwilę przerwy,dziś u mnie porządki przedświateczne,mąż w pracy na 12 godzin poszedł,a Kuba patrzy jak ja się gimnastykuję i sie cieszy zwłaszcza jak gadać do niego zacznę.Oj nie lubię sprzątania ale chyba żadna z nas nie lubi a zrobić trzeba.A dziewczyny trzymajcie kciuki w piątek mam w końcu praktyczny na prawko!Już zaczynam sie lekko stresować.