reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
racja dziewczyny siwta racja, matka jest nie tylko matka ale i kobieta :-) ja bylam wczoraj i wrocila do domu po 1 i mimo nie wyspania mam duzo wiecej sily i checi na bycie z malym :-)
a jesli chodzi o diete to ja zaczynam od stycznia
na nowo
a jesli chodzi o diete to ja zaczynam od stycznia

:-(no moj tata tez chetnie by z malymi zostal ale nie ma sily..ma naprawde duze problemy ze zdrowiem i \niechcialabym go narazac.... Boze juz nie pamietam jak to jest jak to sie wychodzi gdzies bez dzieci!!!ale i tak bede sie pewnie martwic i dzwonic do mamy co chwila czy wszystko w porzadku
nina2201
mama Oliviera
pawimi masz rację trzeba korzystać z życia ile się tylko da!!!!
domimo wiem co czujesz, tez kocham moje maleństwo nad zycie ale marze, zeby gdzies wyjść rozerwać się!!! niekiedy oli daje mi tak w kość a ty masz trójkę dzieciaków, które pewnie raz sa grzeczne a raz rozrabiają i to z potrójna siłą!!!
domimo wiem co czujesz, tez kocham moje maleństwo nad zycie ale marze, zeby gdzies wyjść rozerwać się!!! niekiedy oli daje mi tak w kość a ty masz trójkę dzieciaków, które pewnie raz sa grzeczne a raz rozrabiają i to z potrójna siłą!!!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a to my na dzisiejszym spacerku :-) w wzoku maly spal ale potem juz szalal :-)

nina...oni 90 % 24 godzin rozrabiaja a przez reszte "procent" spia... dzis juz odkurzalam 6 razy ...a do tego musze pilnowac choinki przed najmlodszym zeby "SAMA NIEWYSZLA Z POKOJU JAK DVD "!!!za to juz po calym dniu bardzo dobrze spie:-)
Pawimi..mam nadzieje ze przez pierwsza godzine tylko... bo inaczej wroce z imprezy szybciej niz na nia sie wybieralam...tak mi zal ich zostawiac...:-(
Pawimi..mam nadzieje ze przez pierwsza godzine tylko... bo inaczej wroce z imprezy szybciej niz na nia sie wybieralam...tak mi zal ich zostawiac...:-(
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
c.d