reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

masz racje...ja juz wariuje w domu ...kocham dzieci ponad wszystko ale czasami chcialabym wyjsc i odetchnac "swiezym powietrzem". i wrocic do skarbow z nowymi silami!!!!

reklama
racja dziewczyny siwta racja, matka jest nie tylko matka ale i kobieta :-) ja bylam wczoraj i wrocila do domu po 1 i mimo nie wyspania mam duzo wiecej sily i checi na bycie z malym :-)

a jesli chodzi o diete to ja zaczynam od stycznia :-D na nowo

z moja mamusia nigdy nie bylo problemow bo ona zawsze chetnie zostawala z wnukami a tatus...no to wiadomo, facet i nawet jak sie stara to czasem rozne smieszne rzeczy z tego wyjda:) zreszta nie ma tyle cierpliwosci co kobieta...u gory moj tata w roli baby-sitter:)):-)

:-(no moj tata tez chetnie by z malymi zostal ale nie ma sily..ma naprawde duze problemy ze zdrowiem i \niechcialabym go narazac.... Boze juz nie pamietam jak to jest jak to sie wychodzi gdzies bez dzieci!!!ale i tak bede sie pewnie martwic i dzwonic do mamy co chwila czy wszystko w porzadku

pawimi masz rację trzeba korzystać z życia ile się tylko da!!!!
domimo wiem co czujesz, tez kocham moje maleństwo nad zycie ale marze, zeby gdzies wyjść rozerwać się!!! niekiedy oli daje mi tak w kość a ty masz trójkę dzieciaków, które pewnie raz sa grzeczne a raz rozrabiają i to z potrójna siłą!!!

nina...oni 90 % 24 godzin rozrabiaja a przez reszte "procent" spia... dzis juz odkurzalam 6 razy ...a do tego musze pilnowac choinki przed najmlodszym zeby "SAMA NIEWYSZLA Z POKOJU JAK DVD "!!!za to juz po calym dniu bardzo dobrze spie:-)
Pawimi..mam nadzieje ze przez pierwsza godzine tylko... bo inaczej wroce z imprezy szybciej niz na nia sie wybieralam...tak mi zal ich zostawiac...:-(

reklama
Do góry