reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja nadal sie zastanawiam gdzie roczek wyprawic, w domu tez musiałabym stół pozyczyć bo mam ławę a w takiej zwykłej restauracji to juz nie będzie to, nie ma u nas takich specjalnych lokali dla dzieci niestety!
Mój mały je bardzo duzo w ciagu dnia: rano mleko, potem serek, w międzyczasie paluszki, ciastka, owoce, na obiad np.rosołek z kluseczkami albo jakies inne danie i danonka, na podwieczorek kaszka, w miedzyczasie kubuś, oczywiscie paluszki,owoce, przed snem butla mleka i w nocy mleko 1-2 razy!!!! wczoraj w nocy pił co 2 godziny wsałam ledwo zywa!!! i waży 8,5 kilograma moim zdaniem mało, jak skończy rok to powinien potroić swoja wagę urodzeniowa czyli powinien mieć 12 kilo i 150 g bo jak sie urodził to miał 4050. je dużo a mało przybiera na wadze i nie wiem dlaczego???:-:)-:)-(

reklama
Mój miał 3500 jak się urodził a teraz coś ok 9500 więc też nie za wiele.A cały czas coś mieli w buzi. Widocznie taka jego natura szybko spala i tyle.Też bym tak chciała.

moj wiki juz prawie 11 kilo wazy a apetyt teraz ma malutki a zawsze wpierniczal jak glupi (przepraszam za wyrazenie) kumpela go dzisiaj zobaczyla i mowi ze przez tydzien jakos schudl- moze przez chorobe .... hmmm....

reklama
Do góry