reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

aga -kurcze chcialam dobrze a widze ze pogorszylam....przede wszystkim chcialam zebys spojrzala na to z innej strony no ale pewnie najpierw musisz zal troche ukoic zeby moc dojsc do innych wnioskow oprocz tego ze akurat dzis sie nie udalo.
anja- powiem krotko ze draznisz mnie tymi imionkami babskimi:-) tez mialam wybrane i nawet wor z ciuchami dla malej baby mam niewykorzystany:happy: molly nie podoba bo ostatnio w programie bachelor jest taka glupia molly :-D

reklama
aga dokladnie ja majac 21 lat to mieszkam w stanach w pokoju wielkosci duzego materaca:-D:rofl2:
zgadzam sie - ja tez, z 2 mc niemowleciem na rekach przy 45 stopniowym upale bez klimy :( BEZ KLIMY W CHICAGO:szok::szok::szok: pewnie jedynie anja wie o czym mowie:no:, pomijajac caly syf na dokladke:baffled: plus wspolna lazienka gdzie jakies buraki czepialy sie ze kapiemy ...dziecko :angry: takze aga i wikus masz cudowne warunki w porownaniu do tego co mialam ja, niestety....

Aga, jezeli kuzynka w polsce dala imie Molly to troche :baffled: a bliniaczki?
w sumie bym chciala miec blizniaki, fajne sa niektore wozki dla blizniakow buaaaahhhh:-D:-D:-D

Pawimi, Bachelor to nizla sciema, ale przynamjniej koles wysciska sie z laseczkami, a rozzowe ciuchy sie przydadza ja wlasnie dostalam paczke z kurtkami, kiecka i innymi bajerami, z children's place:tak: tylko amerykanska numeracja dla dzieci cos dla mnie nie tak, bo nadia nosi na 24msc i sa ledwo ledwo:-p:-phhh ja ja tesknie za amerykanskimi sklepami i przecenami:zawstydzona/y:

a jakie mialas wybrane imie dla coreczki?

zgadzam sie - ja tez, z 2 mc niemowleciem na rekach przy 45 stopniowym upale bez klimy :( BEZ KLIMY W CHICAGO:szok::szok::szok: pewnie jedynie anja wie o czym mowie:no:, pomijajac caly syf na dokladke:baffled: plus wspolna lazienka gdzie jakies buraki czepialy sie ze kapiemy ...dziecko :angry: takze aga i wikus masz cudowne warunki w porownaniu do tego co mialam ja, niestety....

ja mialam fajnego roommata ale na poczatku mieszklam w dzielnicy gdzie puertoricancy strzelali do mexykow, ze strachu ze mnie zastrzela chodzilam w kasku na glowie, :szok::crazy:tj zakladalam go wychodzac z autobusu :-D

mieszkanie oczywiscie bez klimy dbrze ze pracowalam i bylam w szkole ale w ncy bylo troche dusznawono

on to sie nie tylko wysciska....ale i sprawy doglebsze tez na calego dozwolone:tak::tak:my to sie z moim mezem tak lejemy z tego programu ze szok:szok: fajnie pozniej musi sie czuc ta jego wybranka jak sobie oglada swojego ukochanego przelatujacego 10 panienek prawie na zywca przed kamerami:-D:-D
ja nie lubie akurat TCP bo maja dla chlopakow takie szaraki same ale dla bab to moze fajne:happy: no i zawsze mozesz zaplanowac bliznaki czemu nie...argument - fajne wozki maja :-):-):-):-):rofl2::rofl2:, ja dziekuje, wole po jednym... a dla laski mialam dwa razy dwa typy, victoria vanessa 6 lat temu a teraz pia vivienne...pewnie mi sie jeszcze 100 razy zmieni zanim dojdzie cokolwiek do skutku...

Ostatnia edycja:
ja nie lubie akurat TCP bo maja dla chlopakow takie szaraki same ale dla bab to moze fajne:happy: no i zawsze mozesz zaplanowac bliznaki czemu nie...argument - fajne wozki maja :-):-):-):-):rofl2::rofl2:, .

no jedynie przez ivi mozna sobie blizniaki zaplanowac:nerd: wiec ,no thanx:sorry2:
ide do lozka , manana laski

taaaaa, ja se tez myslalam ze moze w ten sposob swoja panienke wyprodukujemy....ale czy ja wiem:crazy: troche tak glupio zwlaszcza ze ja w ciaze zachodze juz na sam fakt pomyslenia o posiadaniu dziecka:baffled:

reklama
ale sie dzisiaj usmialam....tak sobie siedze wieczorkiem i ogladam newsy dzieci celebrytow a tu zdjecie pani nancy grace ktora prowadzi u nas cnn i jest powazna publiczna figura z jej blizniakami ktore rok skonczyly.............

nancy_grace_1.jpg

a tu nasze zdjecie z roczku :-)

i co takiego widzicie ???? he he :) zwalili cholerka ze mnie stroj urodzinowy mojego dziecka!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry