reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pawimi oglądaj i zapraszam czesciej :tak:
juz własnie pije druga szklaneczkę więc .............
he he u mnie srodek bialego dnia wiec nie moge ci nawet potowarzyszyc....musze jeszcze syna ze szkoly odebrac:-) na dodatek cholera znowu ziiiiimmmmnoooo....wczoraj 49F dzis ledwie 23 F czyli mrrrroooooozzzz!!!! sypie snieg, oczywiscie:-:)crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
witam
my dzis bylismy u tescia na imprezce. Wróciliśmy koło 21. Mała padła od razu po wygłupach z kuzynką :tak:. Teraz z mężem siedzimy i pijemy winko :tak:
Moja Jula to ostatni ma apetyt za dwóch. Aż się dziwię gdzie to się wszytko mieści :-). Rano 210 mleko i 3 miarki kaszy, później danonek lub deser, w południe ze 150 ml zupy gęstej, na obiad np. dziś chyba z 10 kopytek i pulpet z cielęciny. na kolację kanapka lub parówka lub jajecznica i na noc 210 mleka z kaszą. :szok:
no a w między czasie chrupki biszkopty owoce.
Waży 10 kilo wiec grubaskiem nie jest.
Ale biega jak szalona wiec wszystko spala. A jeszcze niedawno to wszystkiego to tylko po kilka łyżeczek jadła. Pewnie bedzie kilka dni z apetytem zajadała a później znów po troszkę.

taaaaaa....moj tez tak mial, kilo zarla co 2 godziny przez cala dobe na okraglo chyba z miesiac...teraz nic nie chce jesc, na sile ledwo co wepcha :(

ja popljam szapana, jeszcze z sylwestra sta w lodzi:szok::-D
love/hate remonty nie moge sie zdecydowac, uwielbiam zmiany ale nienawidze syfu:sorry2:
ale filozofie przerobek jak najbardziej, bo lubie caly klimat decoracji wnetrz i architektury no i moge sie troche poszarogesic:-D

czekaja mnie jescze przynajmniej 2 remony, obecnej chaty za rok i nowego domu za 2-3 lata i to juz bedzie wypas mam nadzieje. oj im wiecej bombelkow w mojej golwie ty wiecej pomyslow:szok:;-);-);-):-D

uslandowie jak by to anja powiedziala ha ha...to ty jeszcze sylwestra masz???? niezle ... no i widze ze podobne hobby mamy z anja, nawet nie wiedzialam :) u mnie to zajelo 98 % mojego mozgu a na reszcie moge funkcjonowac juz normanie....a hgtv se zabralas ze soba do pl?

reklama
Do góry