reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti napij sie browca i wyluzuj bo mldemu NIC NIE JEST;-) a zawsze bedzie jakies ale e za gruby za chudy e'tam
zrbilas mu wiekszs badan i jest git wiec spoko

spadam pa, pa ciekawe c mna rbic w deszczowy weeknd w 3miescie ....z dzieckiem

Ostatnia edycja:
reklama
bo on w ten motorek duzo zuzywa co ma w pupci hehe, a po co te badania?? skad takie podejzenia u ciebie??

Chodzę z małym do Poradni Zaburzeń Metabolicznych-ze względu na tę jego niska wagę.Tak to jest zdrów jak ryba nie mają się do czego przyczepić.Morfologia książkowa, mocz oki, UsG narządów oki , nerek oki, głowy oki.
Ta lekarka z tej poradni chce mu takie badania zrobić....tzw test chlorkowy i test na Celiakię
Tylko wedrówki i wędrówki po lekarzach..................

ja podpisuje sie pod anja...dzieciak zdrowy az tryska radoscia z niego ...a skad taki pomysl u lekarki na te straszne chorobska? przeciez on urodzil sie malutki i wczesniej, przeciez to nie jest tak ze w ogole nie rosnie!
a co mozna robic w pseudo sniegowy weekend jak jest 23 F ???

A ie wiem...........miał po urodzeniu było oki...tylko waga się zgadza do tych chorób.a reszta nie-juz się naczytałam na ten temat;-)
Ale zrobię dla świętego spokoju-jeszcze wymysliła zę w tym celu mam małego położyć do szpitla na 3, 4 dni żeby mu 4, 5badań zrobili-porabało i samego na noc zostawiać.W życiu.nie zgodizlam sie ...zgdziłam sie na pobyt dzienny razem ze mna jak nie to neich spadają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Trzeba będzie to prywatnie porobię

moje dziecie szczesliwe lekarzy na oczy nie widzialo poza jednym homeopatycznym poloznikiem/pediatra tuz po urodzeniu ;0

Komu dobrze:-)
Mój rzadko choruje.......3 dniówkę miał i rotawirusa razem latem i zapalenie oszkrzeli w grudniu ale byly świeta i na pogotowiu wylądowaliśmy.Antybiotyk niestety ale tylko 5 dni i jak skończyl antybiotyk to na drugi dień poszlam z nim na dwór juz a wtedy były u na sduze mrozy.I nic mu nie było
Moja pediatra to by nie dała antybiotyku

Moja młoda rzadko choruje (na razie tylko 3 przeziębienia), ale lekarzy już widziała parę razy :p Traumy chyba mieć nie będzie, mam nadzieję :-)
Dzisiaj jedziemy z młodą w odwiedziny do moich rodziców, jeszcze nie byłyśmy tam z noclegiem :tak: Bardzo lubię wyjazdy, ale nienawidzę pakowania! :crazy:
U mnie 'na wsi' z samego rana byłą straszna śnieżyca, ale już się rozpogodziło i słonko ślicznie świeci, oby się pogoda utrzymała!
Zobacz załącznik 118210

reklama
i ja sie witam z rana :-) my jestesmy juz u moich rodzicow a wiki nic nie robi tylko chce na nozkach chodzic dzisiaj chyba mu sie wkoncu spodobalo heheh :-)rozrabia z Kacperkiem na celego :-)Esti przestan pierniczyc Olis to okaz zdrowia ze ho ho nie dosc ze wczesniak to rozwijal sie do tej pory najszybciej ze wszystkich dzieciakow.Ide wypic kawke puki mlody sie baiw z wujaszkiem :-)

Do góry