reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

1)drzwi od łazienki i ubikacji
2)Amelka

Załączniki

• Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 53
  • Obraz 009.jpg
    Obraz 009.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Olgunia świetny ten Twój mały:tak:
Nutka fajne te twoej dziewczynki.......Amelka do Ciebie podobna
U nas to chyba jednorazowe było proszenie o wejście do łóżeczka heheheheheh
Spal całe 25 minut, potem byliśmy na dworze i oka nie zmrużył.potem w gościach..szalał z dziewczynami.-4latka i 2 latak....jak krol miał..wozily go w wózku dla lalek, w pudle na zabawki, karmiły chrupkami, ciatkami, poiły:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Jak wróciliśmy to padl jak mucha o 22 hehhe-zasnął już jak go mlekiem karmiłam:-)
Ja w końcu mamsw,oj upragniony sprzęt:tak::tak::tak::tak:koniec kłotni o kompa heheh

Chodzę z małym do Poradni Zaburzeń Metabolicznych-ze względu na tę jego niska wagę.
esti - a czy olis potroil swoja wage urodzeniowa albo byl w poblizu tego gdy skonczyl roczek?? nie wiem jak jest w pl ale tutaj lekarze zwracaja uwage na to czy dziecko po ukonczeniu roku potroi swoja urodzeniowa wage....wtedy niby jest wszystko ok i wiecej sie tym nie zajmuja....

nutka no to ladnie zaszalas takie dyzajnerskie kolorki se strzelilas bomba....a jakie drzwi! wow!!! amelka cala mamuska na tych fotkach:-)

olgunia ogladalam te fotki na blogu wczoraj ale swietny ten twoj maluch jest, lobuzerstwo mu zaglada z tych wielkich orzechowych oczek:tak::tak: bedziesz ty sie sie miala :-D:-D:-D

ano pogadamy pam za 15 lat...pogadamy;-)dzisiaj moje zioleczko juz nie pamietalo ze wczoraj podskakiwal.:baffled:
jutro na nastepna imprezke urodzinowa z oliverem... a za dwa tygodnie kolejna....przeciez ja bede miala wkrotce dziure budzetowa po tych wszystkich imprezowaniach mojego sredniego synalka!
milej niedzieli wam wszystkim zycze:-)

witam sie z rana,
nutka kolor scian jest zajebi... :-) my tez mamy czerwony pokoik :-) hihi

Olgunia maly jest swietny poprostu przepiekny, i slicznie chodzi :-)

wiki stara sie juz tylko na nozkach ale niestety chyba nie ma na to tyle sily jeszcze bo idzie z punktu bo punktu i potem na 4 :-) ale super patrzec jak sam chce isc a nie jak ja go stawialm ....
wyjelam mu dzisiaj na dzien szczebelki z lozeczka i ma zabawe maluch bo wchodzi i wychodzi caly czas :-)
dzisiaj przyjdzie szwagierka i znowu go ogoli bo juz mu wloski stoja ....

a z rodzicami szkoda gadac !!! to ze sa strasi nie znaczy ze madrzejsi - ale coz ....

Pawimi.....prawie potroił.........bo przy wypisie ze szpitala po spadku wagi ważył 2100 a jak miłą rok to prawie 6kg.A urósł 22 cm w ciągu roku, bo miał 48cm jak się urodził a w rok 70cm.........Więc dla mnie oki

U nas znowu cudo pogoda-tak trochę wiosennie.....................słonko, ptaszki ćwierkają.Kocham wiosnę.........moja ulubina pora roku:-):-):-):-)

witam:-)

dziewczyny dziękuje za komplementy sebciowe :tak:
to są własnie jego pierwsze kroczki zrobi dwa i klap na tyłek :-D
własnie siadamy na przeciwko z Arkiem i tak go puszcza :-)

Olgunia Sebcio szybko nauczy się chodzić.
Aga, fajnie że Wiki odważył się w końcu puścić i iść przed siebie:-D
Od piątku nie mogę dodać żadnej wiadomości, ciekawe czy ta się wyświetli.
Wczoraj byłam w Zielonej Górze u promotorki, Celinka pojechała ze mną, ale podrzuciłam ja koleżance do akademika:-D Nawet nie zapłakała, przez całą moją nieobecność. Zwiedziła wszystkie pokoje i podbiła serca chłopaków mieszkających w akademiku:-D:-D. Mogę ją tam podrzucać kiedy zechce.
Moje dziecko wczoraj wstało o 5 rano, spała w drodze do ZG przez godzinę i jak jechaliśmy z powrotem godzinkę. Poszła spać normalnie, myślałam że nie uśnie po dniu pełnym wrażeń, bo do domu wróciłyśmy dopiero po wizycie u babci bo poszłyśmy na obiadek, szwagier który był z nami w ZG nas zaciągnął. Miałam cały dzień bez dziecka, bo stryjek się małą zajmował a ja z tesciową faworki robilam.
U ciekam bo jedziemy do szwagra na kawe.

reklama
olgunia my tez tak z wikusiem robilismy a od 2 dni juz sie puszcza i idzie sam :-)
my zaraz obiadek mamy, potem przychodzi szwagierka obciac malego :-) i niestety oddaje aparat bo jej sprzedajemy , i bede dzien lub 2 bez apartu ehhh .... musze czekac az moja maszyna przyjdzie :-)

Do góry