reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wiem , że oki bo rozwija sie fantastycznie- o czym lekarze mówią...................ale ta głupia podświadomość robi swoje:crazy::crazy:
U nas fantastyczna pogoda, ciepło, słonko świeci....mały wstanie to na spacer idziemy z tatą-bo ma dzisiaj wolne.Dzisiaj sam poprosił o spanie stał przy łóżeczku i krzyczał tam, tam to go wsadziła, a ten sie położyl i od razu zasnął:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
hejka :-D

e-stera jakie madre dziecko masz :tak:
moje dziecko miało 3 dniówkę oraz jakoś bakterię ze byliuśmy w szpitalu 6 dni i dietka bo to tak jak wirus rota :baffled: i przy zębach ma temperaturę i choruje :crazy:
więc sie boję jak beda wyłazić następne zęby a juz nie wspomnę o trójkach :szok: bo one są najgorsze bo oczne :baffled:
ja juz nie mam siły na Sebcia i jego te krzyki i histerie zawsze musi być tak jak on chce :baffled:
chce wejść na sofe to tak się drze ze w końcu płacze i histeria :baffled:
już nie wiem co mam robic normalnie szok, nauczył się jhak ja mówie nie to on krzyczy :crazy:
spróbuje go nagrac i wam pokarzę mojego złośnika :baffled:
ja też jestem złośnik ale chyba teraz on pokazuje swój charakterek :happy:
najgorzej że on naprawdę wymusza i jak mu coś pozwole to już łzy znikają i uśmiech od ucha do ucha ma ;-);-);-)
ja się martwię o to przecież taka histeria to szok :baffled:

a Arek zrobił w garażu porzadek i wywiózł na śmieciowisko cały samochód rzeczy gratów :tak:a ja odkurzyłam dół ugotowałam zupke i zaraz idę położyc Sebę spać i relaksik............. :-):-):-)

cicho dzisiaj..cicho...aga jeszcze raz gratulacje dal wikusia, mam nadzieje ze jestes w KONCU usatysfakcjonowana:)))))))))))))))))))) ja ide zaraz olivera zawiesc na imprezke urodzinowa a potem do chicago...aaaaaaaaaaaaa musze jonathana zawiesc do szkoly bo maja probe swojego kolka dramatycznego...ot zycie, zaplanowali mi sobote!! olgunia nic sie nie martw...wszystko jeszcze przed toba a taki zlosnik to najprzyjemnieszy, o wiele gorszy jest taki 16-letni :(( wczoraj jakies fochy mi pokazywal....
lece.. paptki :)

1)moja kuchnia
2)pokuj

Załączniki

• Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 44
Ładny ten czerwony pokój :) Lubię czerwony :p
Może przekroczyłaś limit załączników i dlatego nie możesz nowych zamieścić?
Wystawiłam mój wózior na aukcję, nie wiem jak ja 5 dni wytrzymam w niepewności :-D A ten Zooper Twist strasznie mi po głowie chodzi, już bym kupiła... hehe.

Witam wieczorkiem.
Nutka czyżby remont skończony?Efekt super.Podoba mi się kolor ścian w pokoju.:tak::tak::tak:
Esti Oliś umie się upomnieć o swoje - mądry szkrab.:-D:-D:-D
Aga współczuje kłotni z rodzicami ale nieźle Cię musieli wkurzyć.;-);-)
Pawimi powodzenia w przeprawach z 16-latkiem.:-p:-p
U nas dziś było ładnie świeciło słoneczko i czuć było nadchodzącą wiosnę.Od razu się człowiek lepiej czuje.Mam nadzieję że jutro też pogoda dopisze i uda się wyjść na rodzinny niedzielny spacer.:-):-)
Oskar też mi w zasadzie nie choruje.Do tej pory tylko raz miał zapalenie gardła i dostał antybiotyk.Mam nadzieję że już tak zostanie.:tak::tak:

korytarz
pokuj dziewczyn
A i patrzcie na sciany a nie na mnie.
Kolor scian jes w pokoju dziewczyn dużo ciemniejszy niewiem czemu taki wyszedł.

Załączniki

• Obraz 021.jpg
    Obraz 021.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 42
  • Obraz 020.jpg
    Obraz 020.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
1)drzwi od pokoju
2)Amelka
3)siostrzyczki moje gwiazdy