reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga pogodzisz sie z rodzicami ja wiele razy sie kłuciłam jak mieszkalismy razem i teraz nieraz też.Myslą że zawsze mają racje,a tak niejest.Amelka chodzi i psoci a Wiki wygania mnie od laptopa bo chce grac.
Gratulacje dla Wiktora że zaczoł chodzic.

reklama
patrzcie co tu sie dzieje...dzieciaczki sie puszczaja ha ha....rozpusta w bialy dzien :))))
aga a za tydzien powiesz...ale to bylo fajnie jak jeszcze sam nie chodzil :)
fajnie esti ze wiosna u was...u mnie strasznie wietrznie i zimno dzisiaj raczej arktyke przypomina a nie wiosne :(

U nas też wiosna prawie, HE HE HE, trochę śniegu jeszcze leży co prawda, ale słonko dobrze grzeje :D Byłyśmy dziś z małą w parku, grzech by było nie skorzystać. :-)

hejka :tak:
a my byliśmy u mojej mamy i nie dawno wróciliśmy ;-) pochodziliśmy również po powietrzu bo było bardzo ciepło tylko zaczął padać deszcz ale z cukru nie jesteśmy :tak::-D:-D:-D
ale coś mam jakiegoś doła i chodze podminowana :baffled:

ja dola to za chwile bede miec jak jeszcze troche o wiosnie popiszecie:crazy::crazy:
dobra, wykopcie mnie z chalpy bo musze jechac prezent kupic:baffled: dla laski 6 letniej, szkopul w tym ze nie mam pomyslu za grosz:confused: moze mi ktoras podpowie? nutka? ty masz corki

A mnie coś dziś rozłożyło mam gorączkę kaszlę i gardło mnie boli. Celinka poszła na spacer tata, a ja się położyłam pod kołderkę i film sobie obejrzałam. Do szwagra nie pojechalismy bo szwagierka zjechała z niemiec bardzo chora:-(

reklama
pawimi, 6letniej dziewczynce ostatnio kupiliśmy głowę Barbie z pieskiem do czesania ;-) była zadowolona :-D no ale w Stanach może dziewczynki są bardziej ambitne :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry