reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiki wszamal kaszke wiec spadam do lozka , ta nasza pogoda dzisiaj mnie dobila ...

wiki tez je jak szalony znowu dzisiaj mial taki extra dzien :-)
o 5 mleko 150ml
9 sniadanie serek i kroma chleba
o 12 juz zupke wszamal ok200 ml bo widzial ze J je :-D
o 14 2 pyzy z miesem
o 17 deserek i calego banan
no i teraz 240 kaszy (210 mleka i 5 miarek kaszy)

reklama
straszne tutaj adwent wszyscy sie umartwija a ja szampna chleje, straszne....musze sobie troche jesszzzcze nallacc bo zwietrzeje do jutrra:-D
pawimi ze c zabralam:crazy: w stanach nie miala co i gdzie dekorowac bo mieszklam w pracy a nocowalam w szafie prze 6 lat, statni rok na goldcast zaliczylam jedynie;-)

kobito to ty nie wiesz co to top designing program w tv ? hgtv????? biedaczko :))) no na gold coast to mnie nigdy nie bedzie stac chyba ze w szafie hihi, ale wole swoje chalpiatko na wsi :)
a co to adwent?? :))

Witam..:-)
Moje dziecko mnie wykończy.............wstał o 8 spal 20 minut w dzień i padł o 22
Ma tyle energii ze szok...............i motorek w tyłeczku:-D:-D

A też jest żarłoczkiem....dzisiaj 150 mleka z kasza kanapka 4 rauszk iz jabłkami, zupa 250 ml, 6 kopytek , mleko 180ml kasza, banna, kiwi, kanpka i 15o mleka n kolacje z kaszą......................a tki chudy...............wązy mozę 6500, 6600:szok:

Zimne piwko jest najlepsze :-)

Mam stersa, w poniedziałek dzwonie żeby się umówic na badania w kierunku mukowiscydozy:-(-tzn Oliśka

kama zlece zlece,bo muse na jakis szoping sie wybrac do uk, upijemy sie wtedy jak angielscy kibole :-p:-p
my chyba zmieniamy waxy na mojorke bediemy ogladac niemieckie wielorybnice:-D wiec moze sie spotkamy i na diskoteku pojedziemy razem, faceci z krzykaczami w hotelu zostawimy:cool: a my wrocimy nad ranem:happy::-p

reklama
Witam..:-)
Moje dziecko mnie wykończy.............wstał o 8 spal 20 minut w dzień i padł o 22
Ma tyle energii ze szok...............i motorek w tyłeczku:-D:-D

A też jest żarłoczkiem....dzisiaj 150 mleka z kasza kanapka 4 rauszk iz jabłkami, zupa 250 ml, 6 kopytek , mleko 180ml kasza, banna, kiwi, kanpka i 15o mleka n kolacje z kaszą......................a tki chudy...............wązy mozę 6500, 6600:szok:

Zimne piwko jest najlepsze :-)

Mam stersa, w poniedziałek dzwonie żeby się umówic na badania w kierunku mukowiscydozy:-(-tzn Oliśka

bo on w ten motorek duzo zuzywa co ma w pupci hehe, a po co te badania?? skad takie podejzenia u ciebie??

Do góry