reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Na głowie zawsze sie zszywa
drugą bliznę też ma głowie. Jak pisałam zależy od lekarza, a raczej od jego chęci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. U nas jest okropnie jeśli chodzi o lekarzy, jak by mała coś takiego sobie zrobiła, to by mnie ze szpitala państwowego wygonili i wysłali do górniczego:wściekła/y::wściekła/y: bo u nich mała jest ubezpieczona. Tylko nie biorą pod uwagę że górniczy ma z państwowym umowę o leczeniu dzieci do 14 roku życia, bo górniczy pediatrów nie ma. Z:crazy::crazy::crazy: szyć by mogli ale i tak do państwowego wyślą do pediatry

reklama
Witam popłudniowo.U nas wiosny nie widać: szaro ,buro i ponuro.A do tego zimno i wieje.:wściekła/y::wściekła/y:
Esti co też ten mały nasz kaskader znów nawywijał????????Dobrze że tak to się skończyło choć wyobrażam sobie co przeżyłaś.;-);-)
Jagna to masakra u Was w tym szpitalu.:szok::szok:
Pawimi czekamy na relacje.Tylko się porządnie wyśpij.:-):-)
Domimo witaj ponownie.:blink::blink:
Aga mam nadzieję że pozdrowiłaś od nas Kasię?????????:-D:-D

U nas na szczęście jest DSK-dziecięcy szpital kliniczny- a lekarz super i pielęgniarki były fajne, jeszcze nie trafiłam na problemy ze służbą zdrowia na szczęscie..........ale to wynika też z tego że mam dobrą pediatrę i ona nas zawsze kieruje w sprawdzone miejsca i do lekarzy dobrych
Oby jak najrzadziej.......... chociaż przy moim szałapucie to może być często chirurg odwiedzany hehehehe:-D:-D:-D

widze ze Olisiek zaliczyl swoj pierwszy powaznie kaskaderski wypadek, na bardzo zmarwtionego bynajmniej nie wyglada z tym plastrem na glowie :))) chyba sie specjanie nie przejal...Ja tez mam blizne...na czolku...niestety nie sluchalam mamusi i uwalilam lepek o rog biurka a raczej szyby ktora na tym biurku byla w pokoju mojej siostry do ktorej sie biegiem pchalam wbrew zakazom, no coz....:happy:
aga - jak milo widziec wikusia chodzacego:)) wreszcie przestalas nazywac swoje dziecko opoznionym. Taki duzy facet maszeruje:tak:
U nas wiosna jest, sloneczko, plus 16 jutro ma byc ponad 20:szok:....ale tam gdzie bylam to latko w pelni....jak otworzylam w nocy BB i zobaczylam zdejcia Agi z przed kilku dni te ze sniegiem to az mi sie slabo zrobilo:-) Fajnie bylo, odpoczelam od dzieci, pierszy raz od dlugiego czasu spedzilam z mezem kilka dni pod rzad...nawet zauwazylam ze mu kilka siwych wlosow przybylo na tej jego bujnej i gestej czuprynie:-), duzo czasu spedzlismy z ludzmi z firmy, w dzien fajne wyklady i przemowienia, nawet dosc ciekawe, a nocami imprezki, jeszcze raz imprezki....bralismy sobie najwieksza limuzynke i szalentwo jak za starych lat:tak:od kasyna do kasyna, od klubu do klubu z muzyczka na caly regulator w limuzynie he he ...W arizonie moj malz zaliczyl grand canion, bo ja to juz dawno zaliczylam i to kilka razy, ale bylo dosc pochmurnie i mgliscie plus padal taki cieply deszcz, narzekal na kiepska widocznosc...no coz, fakt ze zdecydowanie piekniejszy to widok kiedy sloneczko swieci ...za to wtedy spiekota taka ze oddychac sie nie da:baffled:. Vincent sie na mnie dzis rano boczyl:-DPrzybyly mu dwa zabki, podobno z goraczka, ogolnie sobie poradzili i wszystko w porzadku w domciu.

widzę, że pawimi do nas powróciła:-):-):-) super, że wyjazd wam sie udał tylko pozazdroscić!
u nas powrót zimy zapowiadają ja zwariuje:szok::rofl2::rofl2::rofl2:! chciałam snieg ale teraz chcę juz w i o s n ę !!!

nie wspominaj nawet o zimie, na szczescie u nas cieplo jest,wlasnie patrze na termometr w cieniu 17 stopni, wiec spoko, ale w tamtym roku jak wrocilam z las vegas to tam bylo 28 stopni w dzien odlotu u u mnie minus i cala masa sniegu, pamietam jak klapki zamienialam na futrzaki na lotnisku :(( brrrr...... ja nie chce slyszec juz o sniegu. Przyszedl moj I'coo Pluto :)) fajny wozeczek, musze wyprobowac na spacerku. Jutro ma byc ponad 20 stopni wiec moze...a z drugiej strony musze do pracy zerknac co tam sie dzieje ....moze pojade z ranca tylko a popoludniu zafunduje sobie dzien ze swoim 14 miesiecznym synem...TAK, wlasnie dzis 14 miechow stuknelo, kiedyz to zlecialo????

jagna jest takie cos jak Aphin w aptece i to jest na plesnniawki

pam oczywiscie ze pozdrowilam kasie :-)

u mnie jest szpital Matki i dziecka i tez sobie go chwale mimo afery kilka lat temu...

Pawimi super ze wyjazd udany tylko pozazdroscic :-)

Olis to zawsze cos wydziwial ale teraz to masakra:szok:

moj to prawda chodzi i chodzi, narazie odbylismy tylko jeden spacerek 20 minutowy na nozkach bo teraz to pogody nie ma, non stop sipi i sipi snieg !!!

ja dzisiaj sobie pazurki zafundowalam :-) a fotki to moje dzielo :-)

reklama
jagna jest takie cos jak Aphin w aptece i to jest na plesnniawki

pam oczywiscie ze pozdrowilam kasie :-)

u mnie jest szpital Matki i dziecka i tez sobie go chwale mimo afery kilka lat temu...

Pawimi super ze wyjazd udany tylko pozazdroscic :-)

Olis to zawsze cos wydziwial ale teraz to masakra:szok:

moj to prawda chodzi i chodzi, narazie odbylismy tylko jeden spacerek 20 minutowy na nozkach bo teraz to pogody nie ma, non stop sipi i sipi snieg !!!

ja dzisiaj sobie pazurki zafundowalam :-) a fotki to moje dzielo :-)
piekne pazurki mamuska, pieeeknie, nie podrap wikusia:-)

Do góry