reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

oczka miala zaropiale, jej bardzo pozno zeby zaczyly wychodzic i ciezko to przechodzila... no a z tej ropki to potem kaszelek bo wszystko splywalo do gardla i sama mozesz sobie wyobrazic co dalej ...

reklama
aga, chodziło mi o to, że ja się cieszę, że swoją znam i jestem z niej b. zadowolona :-p za to moi rodzice i teściowie poznali się dopiero na naszym ślubie :-D
Muszę zacząć wyłączać domofon, bo jakiś skwysyn przyłazi roznosić ulotki zawsze wtedy, kiedy młoda śpi i mi ją budzi domofonem, bo chce, żeby mu drzwi otworzyć :wściekła/y:

Strasznie zimno dzisiaj nawet nosa z domu nie wystawię chyba i takie chmury ida jak na deszcz albo śnieg!!!
mały wstał juz po 6 ale potem jescze ze mna zasnął i spalismy do 10.30
mój P w lesie drzewo na przyszła zime szykuje jak wróci pojedziemy do ZG na zakupy!

Ja swoją teściową znam. Nawet się dogadujemy, może dlatego że mąż to 3 dziecko które ma rodzinę i się nauczył nie wtrącać. Dzisiaj była z nami na zakupach i nawet małej kupiła spódniczkę z bluzeczką i bolerkiem, nawet tanio jak na taki komplet bo 39zł, pierwszy raz kupiła małej ubranko. Po prostu ona nie wiedziała jaki rozmiar, ale ona wybrała a ja poszukałam rozmiaru i już mała na święta ubrana:-D
Za to my nic sobie nie kupiliśmy a mieliśmy kupić kurtki i ja chciałam spódnice, nic u nas w sklepach nie ma jeszcze wszystko zimowe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Będę musiała jechać z tatą do Wschowy może tam coś wypatrzę, nie dość że taniej tam jest, to zupełnie inne ubrania.
Malutka była z nami, bardzo jej się podobało zwłaszcza jak mogła na chodniku przed kinem iść sama nie za rączkę:-D, "zosia samosia" mi za przedszkolakami pobiegła. Chyba wąż na którym były dzieci prowadzone jej się spodobał.
Proszę o oddanie głosów;-):
rosniemyrazem.pl

Witam dzieki dziewczyny.Ja dzis byłam na pogrzebie.U nas nadal zimno chyba zima idzie a nie wiosna.
Mezowi koledze z pracy wczoraj dziecko zmarło Zosia miała pół roczku urodziła sie wczesniakiem i z Poznania wypisali do szpitala w Turku a tu załapała zapalenie płuc a jeszcze niemiała ich wykształconych.Głupota lekarska jakich mało wypisac dziecko takie malutki do szpitala gdzie przebywają same dzieci chore na zapalenia płuc i oskrzeli i z wirusami.
Smutno mi bo też go znam i to było jego pierwsze dziecko długo wyczekiwane.

reklama
Do góry