reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
co to za lekarz co przewidziec skutkow nie potrafi !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moj Wikus juz spi :-)
jutro jedziemy na urodziny do mojego taty :-) mial urodziny wczoraj ale robi jutro :-) a wieczorem ok 21 ja jade do kumpeli na urodzinki 21 :-) fajny dzien sie zapowiada :-D
moglaby tylko pogoda dopisac !!!!!!!

To Ci się Aga imprezowy dzionek szykuje.:-D:-D:-D
Oskar też już śpi.Aż się zdziwiłam bo zwykle zasypia między 21 a 22 , a dziś padł już o 19.30.:tak::tak:
Ale przynajmniej mam chwilkę spokoju.:-)
Nie wiem czy Wy też tak macie ale po całym dniu spędzonym z młodym po prostu wymiękam.Jestem badziej zmęczona niż po 12 godzinach w pracy.:-D:-D

oj tak Pam ... wymiekam to malo powiedziane !!!
ja sie zlapalam ostatnio na tm ze codziennie wychodze z domu chodzby na 20 minut do sklepu bez niego :-) hehe

a my mamy 11 zobak dzisiaj go wyczulam :-)

Zawsze to 20 minut odpoczynku.:-D:-D:-D
A i gratulujemy kolejnego ząbka.U nas też się chyba coś szykuje bo młody paluchy ma non stop w buzi a dziąsła są strasznie napuchnięte.:tak::tak:

no ja juz te dolne 4 widzialam dawno ale nie przebite, ciekawe kiedy nastepna wyjdzie ale juz jestesmy blizej niz dalej do 20 juz nie duzo :-D :-D :-D

dokladnie to zawsze 20 minut bez niego :) a jutro do rodzicow to znowu tak jakbym bez niego byla bo on znowu bedzie szalał z wujaszkiem :-) a od kad chodzi to maja jeszcze wieksza frajde a Kacperek go caly czas podburza :-D a wiki wszystko robi :-)

reklama
Do góry