reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wybraalyscie juz?

w sumie przekazalabym to role agnieszce ,bo jest najdluzej na forum
wiec jezeli do jutra nie wybierzecie,zglosze ja adminowi jako nowego moderatora stycz'08

zgadzacie sie?:sorry:

wybraalyscie juz?

w sumie przekazalabym to role agnieszce ,bo jest najdluzej na forum
wiec jezeli do jutra nie wybierzecie,zglosze ja adminowi jako nowego moderatora stycz'08

zgadzacie sie?:sorry:
tak, tak :tak: oczywiscie, juz wczesniej mowilysmy ze age chcemy, ja zostalam moderatorem innego watku wiec napewno na drugi sie nie zgodze, zreszta nie ma o czym mowic bo Aga jest najdluzej z nas wszystkich, pamieta jeszcze wiekszosc zalozycielek styczniowek wiec Anja - prosze zglosic nasza koleznake:-D
Gratulacje dla AGI :-) prosze nam tu dzielnie rzadzic!

Aga gratulacje, jesteś teraz naszą szefową he he:-D

u nas też od rana słoneczko swieci zaraz też na spacerek uciekam:-D
dziewczyny myślałyście już o prezentach gwiazdkowych???

witam i ja...prezenty powiadacie, nie ja kompletnie jeszcze o tym nie mysle chyba przez ta pogode ktora caly czas mielismy aczkolwiek wczoraj juz oficjalnie ogloszono ze niestety bedzie sie ochladzac..no coz, dzis juz zimno bo tylko niecale 10 stopni od rana wiec pewnie maja racje :-( Ja narazie musze pomyslec o przygotowaniach do swieta dziekczynienia.

reklama
Do góry