reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

:-)Hej Dziewczyny.Zaglądam czasem i podczytuję.Napiszę trochę co u nas.Dziś Kuba wypadł z łóżeczka.:szok::-:)szok:Chciał wyjść i mu się udało.Nic u się nie stało na szczęście jedynie się przestraszył i rozpłakał.Rośnie mi jak na drożdżach waży 14 kg i 88cm wzrostu.A ja wzięłam się znów za odchudzanie,tym razem mam zamiar wytrwać a zy wytrwam czas pokaże.Póki co 2 kg w tym tygodniu poszło:-):-)

reklama
Jagna ja chętnie oddam 20 :) Nutka masz rację silna wola będzie miała dużą próbę...
Ale ja jestem maksymalnie zmotywowana i myślę że dzięki teu właśnie że zaczynam kurację przed świętami zjem w tym roku dużo mniej niż zwykle.

To życzę Wam silnej woli!!!
Ja będę się obżerać do woli bo muszę przytyć;-)
Celinka lepiej, dużo lepiej:-D:-D:-D
Jutro idę do fryzjera, robię balejaż i ścinam włoski. Ciekawe co z tego wyjdzie, bo jeszcze nie farbowałam włosków u fryzjera.

:-D ja też myśle o odchudzaniu:-D

jagna moge ci śmiało oddać 10kg;-)

jak bede w polsce, już za tydzien to mam zamiar jezdzic na silownie, powróca codzienne brzuszki:tak: i najwazniejsze chyba zostane miesiąc bez mojego P.
chciałabym też spróbować kilka zabiegow u kosmetyczki, czy może któraś z was wie czy np mikrodermabrazja naprawde daje jakieś efekty??

dzień dobry;-)

widzę że Agnieszka w końcu masz swoje upragnione mieszkanko:-) gratulacje, śliczne jest:tak:

jagna ja życzę zdrówkA DLA CELINKI:-D

niedługo nadzym dzieciaczkom stukną dwa latka, ale ten czas leci:sorry:
my staramy sie o drugie, narazie nic nie wyszło, wczoraj robiłam test i dupa blada- nie jestem:crazy: a nie chcemy duzej róznicy pomiedzy dziecmi:no:

reklama
Dziękujemy, Celinka już jest, odpukać, zdrowa:-D
Natka spokojnie i powoli. Wszystko będzie ok, na pewno Wam się uda:-D
Ja za chwilkę lecę do fryzjera, później foty wkleję. Też bm na siłownię pochodziła albo na basen, ale wszędzie daleko.
Wczoraj oglądaliśmy mieszkanko, nawet ok, tylko klatka syf i smród. Pety na każdym stopni, jakaś bab stała i paliła fajkę i zsikała się pod siebie:szok: tak nawalona była. Od razu zrezygnowaliśmy z tego mieszkania. Ja nie mam zamiaru użerać się z sąsiadami i syfem na klatce. Wyć mi się chce bo mieszkanko było ładne duże i miało śliczny rozkład.

Do góry