reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Natka teraz chłopca pewnie byscie chcieli wiec trzymam kciuki aby sie udało.
Jagna szkoda ale mieszkac w takim towarzystwie to naprawde nic przyjemnego,na nastepne swieta bedziesz na swoim zobaczysz.

reklama
Jagna spokojnie tak jak Aga w ubiegłym roku się martwiła a teraz już jest na swoim, tak ty następne Święta też spędzisz w swoich czterech kątach.Trzymam kciuki i powodzenia w poszukiwaniach własnego M.:-):tak::tak:
Natka trzymam kciuki.:tak::tak::tak:
Aga mieszkanko super i fajnie że dobrze Wam się mieszka.:-):-):-)

A ja dziś urlopik mam więc nadrabiam zaległości m.in na BB.:-D:-D
Obiadek gotowy, zaraz się zabieram za pierniki.
Miłego dnia.:-):-)

Może już w tym roku będę się cieszyć z własnego m. Ale nic nie piszę ;-);-)
Aga napisz jak tam u Was??
Pam to super, a jaki długi urlop?? Zdążysz nacieszyć się Oskarkiem??

nutka, a ja jednak chciałabym drugą dziewczynkę:tak::-)
chociaż jak bedzie chłopiec nie pogniewam sie:-p

narazie najważniejsze żeby wogóle się udało, bo chciałabym juz do końca przyszłego roku urodzic, zeby nie było dużej różnicy- do 3 lat, choc to juz dla mnie i tak dużo, żałuje ze nie zaczęliśmy wczesniej:cool2:

pam, jak długi masz urlop? już do świąt???

jagna a co to za tajemnica, mów nam tu szybko:-p

Natka oby się udało:-D
Nic nie mówię do jutra wieczorem:-p:-p
Celinka już śpi. Czuje się dużo lepiej, znowu broi jak szalona. Odbija sobie te 3 tygodnie spokoju;-)

ja też jestem, buszuje po necie zreszta jak zawsze wieczorem:tak:

Natka trzymam kciuki za bobaska zazdroszczę bo ja tez bardzo bym chciała drugie dziecka ale narazie nie moge:-(

jagna oby wam sie udało z mieszkankiem:-)

kupilismuy dzisiaj choinkę miała być mała a jest prawie do sufitu, juz stoi ubrana i pięknie mi tu oświetla pokuj lubię tak sobie posiedzieć przy choince!!!

obejrzałam dzisiaj 8 odcinków sezonu 6 gotowych na wszystko uwielbiam ten film.

reklama
Do góry