reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Celinka jest maniaczką butelki jak dotąd nie udało nam się jej zabrać. Mam nadzieję że teraz się uda, bo weszła w okres że ona jest duża. Może uda się ją przekonać w jakiś sposób. A może odda butelki synkowi koleżanki;-)
Nina na pewno kupisz tort z bobem. Są takie nakładki jak opłatek, albo małe figurki. Ja już widziałam Boba, z masy cukrowej, wyglądały jak te z bajki.
Nina jak się czujesz??
Pawimi zazdroszczę imprezy w restauracji, zero roboty.
Agnieszka jak się mieszka, jak Święta na swoim???

reklama
Amelka dawno już pije z kubeczka.Dziewczyny wreszcie mojej córce wyszły zęby jedynki zaczynałam sie martwic bo lekarka powiedziała że jak 2 lata skończy i nadal nie będzie mieć to trzeba będzie prześwietlić.Ale wyszły i się uspokoiłam.

Gratulacje dla Amelki:-D
Czytam Wasze posty i też zabieram małej butelkę. Niech płacze i złości się nie ma butelki. Tylko muszę coś wymyślić dla mojej mamy bo ta zawsze się upiera, że jak zabiorę butelkę to mała przestanie jeść mleko:wściekła/y: Może Wy macie jakieś pomysły

Jagna czuję sie już duzo lepiej leki zrobiły swoje i jest juz ok, ale mam przykazane odpoczywać więc sie byczę a mąż obiad gotuje!

jagna a może zabierz Celinkę do sklepu i niech sobie sama wybierze kubek niekapek na przykład moze jej sie któryś spodaba i będzie chciała z niego pić, albo sama jej kup z jakąś jej ulubioną postacią i daj zapakowany jak prezent zachecisz ją moze tym do picia z kubeczka:tak:

Nina super, że leki pomagają:-):-)
Pije z kubeczka Campol Baby z twardym ustnikiem:-D Na razie jej się to podoba, zobaczymy jak będzie przed spaniem.

A tu kilka zdjęć, ze Świąt:

Załączniki

• ramka wigilia.jpg
    ramka wigilia.jpg
    69,6 KB · Wyświetleń: 49
  • ramka wigilia 2.jpg
    ramka wigilia 2.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 65
Pawimi w ogóle Celinka ostatnio wydoroślała troszkę. Szkoda tylko, że z pieluszki nie chce zrezygnować i z butelki na noc bez walki:wściekła/y: Ale my się nie poddaliśmy i wypiła na noc mleko z bidonu, rano o 6 też piła z bidonu, już bez awantury:-D
Nina my te klocki kupiliśmy przez przypadek;-) miały być Duplo, ale wypatrzyliśmy te. Nawet w opakowaniu nie ma 75 tylko jest 100 klocków. Któryś z pracowników sobie je uszykował i schował, a ja je wyszukałam między pluszakami. W domu przeliczyliśmy czy są wszystkie bo pudełko było otwierane, a tu niespodzianka:-D Dopiero się skapnęłam, że ktoś sobie je uszykował po przeliczeniu. Szkoda mi tej osoby ale z drugiej strony, mogła je schować na magazynie, a nie na sklepie;-)

Aoto troche fotek

Załączniki

• amelka w masce.jpg
    amelka w masce.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 49
  • amelka si smieje.jpg
    amelka si smieje.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 44
  • Amelka w rzłobki.jpg
    Amelka w rzłobki.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 44
  • i to ja.jpg