reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ale duzo lepiej niz ciezary ☺Ja max 2 godziny dziennie przed kompen bo jesten zastepca kirownika ale robota na sklepie sama sie niezrobi.....

reklama
Karola - no niestety - trzeba to trzeba .. ja to czasem mysle ze mam za mało ruchu ..

a wczoraj przez to plamienie jakiś dol mnie złapał.. sniło mi się ze test który wczesniej robiłam się rozmył .. żadnej kreski nie było :( Juz mi się skończyły moje domowe zapasy więc nie powtarzałąm dizś, ale moze jakos pod koniec tygodnia znowu zrobię

Ja robilam ostatnio zeby spr czy krecha ciemniejsza i byla ciemna i piekna ☺☺ ale jak to bylo tylko na papierku i juz wiecej nic to niemasz sie czym przejmowac!!

no na szczescie nie nie powtórzyło i wierze że już się nie powtórzy !! :) wczoraj rano tez robiłam test .. 33dc i tez ciemniejszy od tego z 29 :) uz nieduzo ale zawsze :)

Ale teraz czekamy na wizyty i bedziemy odliczac dni do baridzin naszych maluszkow ☺

oj taak :0 ja bym mogła calymi dniami po kilka ray czytac jak teraz fasolka wygląda, co się rozwija itp :) myslałam sobie ksiazke sprawić .. tą w oczekiwaniu na dziecko czy jakos tak.. ale w necie teraz tyle tego jest, można czytać, pisac, co się chce, wiec chyba sobie odpuszcze :)

Hej dziewczyny, ja z pracy też pisze wiec średnio wygodnie ;)

U mnie akurat podobnie jak aktina, 8h przed komputerem. Też mam wrażenie ze za mało ruchu ale przynajmniej brak nerwów :)

Dziewczyny sciagcie sobie na telefon aplikacje asystent ciazowy i tam macie kazdy tydz opisany ze zdj. O mamie i o dzidzi ☺

coś za cos wszystko a swoje plusy i minusy :) poprzednio doejzdzałam codziennie do szkoły 30 km i od razu ginka chciała mi zwolnienie wypisywac, ciekawe jak będzie tym razem :) jak jej powiem że w pracy w zasadzie odpoczywam :):p

reklama
Moj lekarz zacheca wszystkich do zwolnien w ciazy tlunaczac ze to ostatni moment gdzie odpoczniemy zanim dziecko sie urodzi pozatyn mamy dbac o siebie anbie denerwowac sie

Do góry