reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczynki możecie mi polecić jakas stronkę albo kogos kto by mi zrobił album ciazowo-pierwszoroczny?
Wiem ze wcześnie ale bym robiła sobie zdjecia i powklejala testy :D
A zalezy mi na jakims mega ładnym bo bym tez dała potem moim rodzicom i tesciowej, a prowadziłbym na bieżąco :)

reklama
Heloooł!!!
karolina- szybciutko na bete w pon.z rana.
U mnie dalej brak objawów....juz nie moge sie doczekać poniedziałku, o 9 rano mam wizyte...

Emenens a nie mam pojęcia ....

See kciuki ;-) ty się ciesz ze cie np mdłości nie mecza ;-)

Anula zdrowka ;)

Karoolynkaa my tak samo nie chcielismy 3 dziecka ale teraz zaczynam sie cieszyc. Juz co raz mniej mam obaw. Zobaczysz wszystko sie jakos ułoży ;)

A ja zdecydowanie mam humor lepszy ;) bylam na zakupach ach taka mala rzecz a cieszy. Ogarnelam dom I teraz czekam na A. i idziemy na zakupy spozywcze.

Objawow typowo ciążowych brak ;)

anula dokładnie :) wszystko przychodzi intuicyjnie :)

Karolina witaj :) daj znać jak jakiś teścik wyjdzie :)

Emenems ale to internetowi chcesz czy foto-książkę jakąś ??

reklama
mali masz racje trzeba się cieszyć aby tylko zdrówko było a potem się wszystko ułoży :)

mi już m mówi ze będzie chłopak jak nie teraz to następnym razem hahaha także ten :)

Do góry