reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dokladnie 100%platne sr z 12 ostatnich miesiecy. Jak ja bym tak chciala nie jesc ale nie umiem ;-( ;-( ;-( ;-(

reklama
Umiesz umiesz :)

A pozatym nie ma tak ze nie da sie schudnąć -zreszta :) bedziemy po sie wzajemnie motywować i ogarniac !

Po cesarce to za 1.5roku ;-( bo pol roku niby niepowinno sie cwiczyc.... choc ja po 5 miesiacach cwiczylan z chodakowska a pozniej mala podrosla i nie mialan czasu na cwiczenia sprzatanir gotowanie wiec przestalam cwiczyc ;-( ;-( ;-(

Emenems - no mdłości to tak jak dziewczyny piszą... wstałam rano, szykowałam się, malowałam i nagle zrobiło mi się gorąco i panika, co jest grane. No i przejść już nie chciało, dopiero po 15 puściło trochę, teraz jest lepiej ale nadal to nie to co wcześniej.
Jest strasznie bo jestem głodna bardzo a nie chce mi się jeść :p

Saguaro - ciesze się, że mąż już dojrzał :) a plamieniem się nie przejmuj, będzie dobrze! W mojej książce piszą, że wiele kobiet plami w ciąży i rodzą zdrowe dzieci :yes:

Mika - witaj :) gratuluję :)

Emenems- haha padłam z tej kiblowej drogi na spacerze
A kreski pięknie wyraźne :)
Mnie czasem tak boli. Np. teraz jak wróciłam z pracy to pobolewa. Ale u mnie jeszcze blizna po cięciu, więc moze od tego

Ginger- łatwego porodu :)

inis- ooo współczuję, oby szybko przeszło

Mali- zdrówka dla małej

saguaro- fajnie, że z mężem ok. My też musimy małą reorganizację zrobić. Jak będzie druga dziewczynka to pół biedy, a jak chłopiec to już będą schody
Odpoczywaj i się nie martw.

Tutti- 40 stopni, o matko. U nas ledwo 20, a tak bym chciała już ciepełko. Dla mnie idealna temp. to 24 st :)

Mika- witaj i gratulacje. Może być już widać, w zależności kiedy była owu

Joa- nie mam pojęcia co z tym chorobowym i też się zastanawiam

xkarola- to tak jak ja- nie mam motywacji do ćwiczeń. Z rok temu trochę ćwiczyłam, a potem nic

Ja mam do szpitala "dwa kroki", jakieś 2 minuty pieszo :) Pieszo szłam do pierwszego porodu i to jeszcze bez torby, bo nie wierzyłam że rodzę :p Mama musiała mi przynosić :p

Mam nadzieję, że mdłości mnie ominą. W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle :) Ale za to taką zgagę w 3 trymestrze, że spać, leżeć, jeść nie mogłam. I zgodnie z zabobonami P urodziła się kudłata :) Nic jej się nie wytarło i teraz ma baaardzo długie włoski

Dziewczyny, czy któraś z Was jest po CC? Bo się trochę obawiam drugiej cesarki :( Wolałabym rodzić naturalnie, ale pewnie nie ma na to szans.

Mąż mi zrobił niespodziankę i kupił urządzenie do robienia koktajli :) Taki kochany. Wspomniałąm tylko ze fajne jak leciałą reklama w tv, a przychodze z pracy i stoi w kuchni :) Już drugi raz mi numer wywinął, bo urządzenie do robienia babeczek też mam :p

Za godzinę lecimy z M do kina na Avengersów, Młoda do babci na noc i mamy czas dla siebie :)

reklama
Byłam w piatek :D ja stara komiksiara jestem ! Nawet mam buty w wonder woman:D

Ty szłaś z buta rodzic a cesarki sie boisz biahahaha padlam kochana :D

Do góry