reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems- co shushi?

Dobra, idę spać, bo jutro na komunię idziemy i od rana pewnie będę się szykować :) Dobranoc

reklama
Jest super :) a do kogo podobna ?? Uśmiech mamusi czy tatusia ??:D

No zawsze ide na sushi jak jestem w Gdańsku bo uwielbiam na pływający bar i Matylda mi talerzyki wybiera Jahahah :) ona se tam swoje "sushi" pałeczkami meczy :)

mieszanka :) jak była malutka to cały tata :) usta moje ale dziurką w brodzie i nosek po tacie :) a oczy swoje :) chociaż niektórzy mówią ze mojej mamy hehe :)

No emenems tym razem na urlopie trzeba będzie obejść się smakiem :) Matylde gdzieś indziej zabierzesz hehe

Ale jak bedzie z grillowana to przeciez to upieczona ryba ryz serek philadelphia i ogórek :)

Nie mozna jesc sushi prawdziwego z surowa ryba s z grillowana to jest ok :) to chodzi o to by surowych nie jesc :)

reklama
Do góry