reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mysle ze zamkniety watek jest dobrym pomyslem. Tylko co jesli ktos nowy bedzie chcial dolacZyc? To nie robi problemu?? Wciaz pojawiaja sie nowe dziewczyny :)

atkina a umowilas sie juz na prenatalne na test pappa? ja mam jutro. dzisiaj dzwonilam i na jutro bylo miejsce bo ktos sie wypisal wiec ide. bedzie z glowy.

tymuniek watek zamkniety jest dobry ale wydaje mi sie ze jeszcze za szybko. W dalszym ciagu dochodza jakieś nowe mamy a tworzac zamkniety uniemozliwi im sie uczestnictwo.

julia tez place 150 za wizyte, i prenatalne na nfz bedie miala. u tego samego lekarza.

Na grudniowkach miałyśmy zamknięty ale faktycznie chyba trochę później i był dostępny dla zaufanych, otwarty cały czas funkcjonował i jak doszły nowe dziewczyny za zgodą reszty zostały przyjęte później. Teraz jeszcze nasz zamknięty żyje choć kilka dziewczyn nas opuściło

Dziewczyny z doświadczenia wiem że nie wszystkie z nas będą z nami do końca z rożnych powodów ten otwarty wątek zostaje normalnie a zamknięty wątek to fajna sprawa jestem na takim od kilku lat i też tak zaczynałyśmy jak tutaj a na otwartym nie o wszystkim można pisać po co upubliczniać nasze mega prywatne sprawy .... ale to tylko moja propozycja moderator musiał by podjąć decyzje co na to no i dziewczyny wy też.

ivix witaj dbaj o siebie moja droga jesteś pod opieką dobrego gina?

Pisałyście też o CC z zaskoczenia ja tak miałam ciążę moja przerwali w 34 tyg.Napisałam dziś rano wam posta jak i dlaczego się tak stało ale post wcięło:angry:

reklama
Emenems no wlssnie ceny maja z kosmosu .. Wiadomo zarobki inne ale jak sobie mysle czasem ze w Polsce moglabym zaplacic 3 razy mniej to mi az szkoda.. Wozek tym razem tez chce z polski, tak samo kupowalam poprzednio i bylam zadowolona.. Dunskie wozki mi sie wogoole nie podobaja .. Szare czarne smutne i mega mega dlugie :o oni tu czesto duze dzieci 2-3 latki w gondolach woza.. Macie juz jakies swoje typy wozkow??

Do góry