reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A tak wbogole powiem wam ze sie zastanawialam wczoraj ile tych naszych dzieciaczkow urodzi sie w styczniu a ile w grudniu :) takie jakies mnie mysli naszly :)

Hej kobietki;-)

Paulette sla mnie tez wyprawka bedzie frajda;-) a ciuszki to juz wogole;-)

Emenens zdrowka kochana!
cena wyprawki zalezy od wozka;-) od tego czy dla ciebie ma znaczenie uzywany wozek;-) bo idzie znalesc wtedy w bardzo dobrum stanie za o wiele mniejsze pieniadze;-)
no ja juz mam upatrzony wozek i uzywany kolo 2000zl ...:/ staram szukac innego podobneho lecz no nic mi sie niepodoba i koniec

Aktina kochana piekne slowa napisalas, o tym ze dopuki ktos tego niedoswiaczy niech niemowi ze zrobilby tak czy siak:/ ja trzymam kciuki&&&
Pisalam ci juz jakis czas temu tez o tych testach Harmony czy Nifty ze to wszystko tez prawdopodobienstwo i jesli wyjdzie wysokie to zalecaja amino...a bardzo duzo kasy to kosztuje, to jesli juz ktos sie zdecyduje na amino to warto wydac 1000zl i miec metoda Fisha i wyniki masz do 3 dni... trzymaj sie kochana;*

O ja wozek tez znalazlam i opinie nawet ma fajne ale nowka ok 6tys wiec jakis kosmos. Na allegro jest troche uzywanych w cenach ok 1.500 do 3.000. Niestety te blizniacze sa dosc drogie.

reklama
kochane ja sie rozgladałam za xlanderem dla mnie i tak wysoka półka :D pokażcie mi jeszcze dorższe bo nie oglądałam nawet :) x lander x pulse np mi się podoba bo mały jest i ja mała to pasuje bo jak przy większym stane to jak dziewczynka z wózkiem dla lalek wyglądam :p :)

Do góry