reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja smaruję brzuch i biust, raz, codziennie po kąpieli. Reszte ciała nawilżam normalnym balsamem lub emolientem, bo te na rozstępy na moją suchą skórę na nogach nie dają rady.

Emenems- now łaśnie aż się zdziwiłam, ze 0%, a takie dobre

reklama
ja uzywam thalgo na rozstepy na zmiane z oliwka dla niemowląt ponoc najlepsza :) a smarujecie tylko brzuch?
W pierwszej ciazy smarowalam 2xdziebnie zwykla oliwka dla dzieci taka co akurat w promo byla plus kremy na piersi boczki i uda oraz brzuch a teraz wstyd sie przyznac ale j8c niestosuje :-( :-( zapomibam :-(

Karola pol biedy krem ale ja tak z luteina mam ... Wczoraj tez na noc zapomnialam a tak to zawsze ta środkowa w ciagu dnia to masakra - ani razu punktualnie nie wzielam .... Dobrze ze ciaza sie utrzymała .... Za tydzien odstawiam juz nie moge sie doczekac

Aja nic nie stosuje :) przy Olinie nic mi nie wyskoczyło teraz mam nadzieje ze tez nic nie będzie. Mam w domu palmers który dostałam w pierwszej ciąży ale zapach mnie zabijał i tak teraz do tej pory stoi w łazience nie wykorzystany ;) najgorzej to a mają dziewczyny które mają tendencję do rostępów :(

a wam lekarz kazal brac luteine caly czas? mi tylko w maju i jak mnie brzuch boli a tak to nie wiec nie wiem czy lekarka jakas dziwna czy cos mi zapomniala powiedziec :D

reklama
Raczej tak - bez sensu brac jak ciaza naturalna i wszystko ok i progesteron w normie - ja jestem po in vitro i obcięłam 3/4 lekow ktore mi profilaktycznie przepisano... Została tylko luteina w duzo mniejszej dawce niz lekarz przepisał w Polsce ... Wiecie ze za duzo lekow to nie zdrowo :) szczegolnie ze to miało profilaktycznie byc

Do góry