reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Juti akurat kupno nie wiadomo jak drogiego fotelika nie gwarantuje ci bezpieczeństwa. I tak 70% jest źle montowanych. Zresztą zawsze zawsze będziesz miała wyrzuty że coś moglas zrobić lepiej. I jak mowilam jak ktoś ma możliwość wziąć od rodziny czy bliskiego zaufanego fotelik to czemu nie? Byle nie był starszy niż 3 lata bo plastik i konstrukcja nie daje już takiego bezpieczeństwa. A pisaniem że nowy fotelik to konieczny mus możesz niektórych przyszłych rodziców bardzo urazić bo mogą mieć biedę i już teraz odejmuja sobie żeby zapewnić dziwcia lepsze bytowanie a ty im dowalisz że są nie odpowiedzialni bo nie kupia nowego. To lepiej mieć uzywke ale porzadny z dobrymi testami zderzeniowymi niż nowy kupiony z wózkiem typu 3w1 bez nazwy bez testow

reklama
paulettah do roku czasu :) wymieniasz kiedy przekroczy 13 kg albo głowka zacznie wystawać ponad fotelik.
Ja miałam 0-13 i do 13 miesiecy maly w nim jezdzil. a blizniaki z reguły drobniejsze sa.

ewkamm ja mialam i u mnie wyszlo 1:246

atkina dobrze ze juz po. teraz by sie przydał czasoprzyspieszacz i przekręciłabyś juz by wynik miec.
&&&&&& Bezie dobrze.

Ostatnia edycja:
Paulettah mój chrzesniak ma 1,5 roku i waży 12 kg:)

Aktina dobrze że masz to juz za sobą, teraz odpoczywaj i myśl pozytywnie:)

spokojnie powinny dojeżdzić. jak mowie blizniaki z reguły rodza sie szybciej i drobniejsze niz te dzieci z pojedynczych ciąż wiec zapas masz. Kuzyn ma bliźniaczki i w wieku prawie 2 lat mialy 13,5 kilo

moja 4 latka nie wiem czy 14 kg ma.. musze ja zwazyc...

zabila taak czasoprzyspieszacz poprosze :)

w miare juz nawet prace ogarnelam :) o 17 druga nospa :) i lezymy :p

aktina no akurat nie mam na zbyciu żadnego :) ale jakbym sie o jakiś dowiedziała dam znać. Kładz sie i odpoczywaj. Jutro masz wolne? bo u mnie jak byłam na pappa i umawiali babki na amnio to mówili ze w dzień pobrania i dzień po wolne ma wziąć w pracy żeby leżeć

My po termach :)

Paulina- fajne te termy, sporo mniejsze niż maltańskie, ale fajne. Tyko jak dla mnie woda strasznie ciepła w basenach, bo od 32 do 36 stopni. Ale fajna, bardzo płytka strefa dla maluszków i mając 3-letnią córkę, własnie tam spędziłąm większosć czasu :p
Moja 3 latka ma teraz 13 kilo, a w foteliku do 13 kilo jeździła 1,5 roku :) Dzieci jeżdżą w nich aż im głowa nie zacznie wystawać, chociaż znam durnych rodzicó co półroczniaka czy 9-miesięczniaka przesadzają w większy, bo "nic nie widzi".

atkina- no oby, trzymamy też kciuki za dobre wyniki

Joa.Le- nie przesadzasz. Ja już na basenie uważałam by nikt odpływając mnie w brzuch nie kopnął

green- my chodziliśmy nad morzem od rana, ale na plażę dopiero od 15-16, a w te upały co były na poczatku lipca to nawet po 16 nieźle grzało. Ale wakacje udane :) Chociaż np. w sobotę to od samiuśkiego rana do obiadu o 14 siedzieliśmy w pokoju, taki skwar był, ale to też ze względu na Młodą, bo to jednak z dziećmi też niebezpiecznie w taki upał na słońcu

inis- o jesteś w końcu :) Ale fajnie z tą łódką

reklama
My po termach :)

Paulina- fajne te termy, sporo mniejsze niż maltańskie, ale fajne. Tyko jak dla mnie woda strasznie ciepła w basenach, bo od 32 do 36 stopni. Ale fajna, bardzo płytka strefa dla maluszków i mając 3-letnią córkę, własnie tam spędziłąm większosć czasu :p
Moja 3 latka ma teraz 13 kilo, a w foteliku do 13 kilo jeździła 1,5 roku :) Dzieci jeżdżą w nich aż im głowa nie zacznie wystawać, chociaż znam durnych rodzicó co półroczniaka czy 9-miesięczniaka przesadzają w większy, bo "nic nie widzi".

atkina- no oby, trzymamy też kciuki za dobre wyniki

Joa.Le- nie przesadzasz. Ja już na basenie uważałam by nikt odpływając mnie w brzuch nie kopnął

green- my chodziliśmy nad morzem od rana, ale na plażę dopiero od 15-16, a w te upały co były na poczatku lipca to nawet po 16 nieźle grzało. Ale wakacje udane :) Chociaż np. w sobotę to od samiuśkiego rana do obiadu o 14 siedzieliśmy w pokoju, taki skwar był, ale to też ze względu na Młodą, bo to jednak z dziećmi też niebezpiecznie w taki upał na słońcu

inis- o jesteś w końcu :) Ale fajnie z tą łódką

To super :) ja na maltańskie jeszcze nie dojechałam cis sie zebrać nie mogę :D Ja właśnie namówiłam męża i jedziemy za godzinkę :D a w tych basenach można pływać normalnie nic mi noe będzie? O temperaturę mi chodzi oczywiście :)

Do góry