reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mnóstwo zabawek i tych do kąpieli też mamy w tesco ale w smyku czy czymś takim myślę że spokojnie będzie :) Marysia dostała taka rybkę i mimo z Avon więc skoro tam mają to w smyku tym bardziej :)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzień dobry :-)
Potwierdzam książeczki dla roczniaka to hit ;-) mój starszak miał taką ulubioną z Rossmana do kąpieli, uwielbiał ją. Ależ była tragedia jak ją przegryzł, trzeba było natychmiast zakupić nową ;-) fajne są też takie serie, z pojazdami, zwierzakami itp. Takie małe w twardej oprawie.

Książeczek z dźwiękami to nie widziałam a brzmi fajnie!
Kurcze, rano nie miałam żadnego pomysłu a teraz mam już 3 :D dzięki dziewczyny!

Marysia meczyla taka
a813750f8d2070c47d2461ca79fea1ec.jpg

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Emenems czemu przestalas karmić? Jeśli można spytac:)

Wasze dzieciaki naprawdę lubią leżeć na brzuchu? Mój mały serdecznie tego nie znosi i nie da się go zachęcić, zabawki grające, kolorowe grzechoczace, czarno-białe książeczki nic nie pomaga. Wytrzymuje 3 minuty i placz:(

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mały polubił jak go kładę na brzuszek strasznie sie cieszy i sobie gada ogłada wszystko do okoła i dzis prawie mu wyszedł przekręt na boczek [emoji23]

Do góry