reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Masło shea kupowałam na allegro ze sklepu zielarskiego dobrej jakości. Też smaruję emolium, wcześniej miałam oilatum, ale zamiast nawilzac to wysuszalo. Z dermedika seria linum jest świetna, ale nie tak lekka jak emolium.

Chyba czas na woombie, myślałam ze Hubcio już za duży, ale jednak nie[emoji1]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odnośnie kremów... Smarujecie dzieciom buzię na dwór?? Jeśli tak to czym?
Ja w czasie mrozów użyłam dwa razy Nivea ale takiej porażki to jeszcze nie widziałam :/ sucha, naciagnieta skóra.

W domu mam niezastąpiony Oilan med+. Do kąpieli jako płyn i balsam do ciała :)

Inis a co do smarowania? Ja balsam nivea baby a do kapania Oliatum i krem mam Emolien czy jakos tak ale oni tez robią balsamy? Bo Maks ma AZS chyba

Ja postanowiłam że dzieciaki naturalnie będą smarowane a więc masło shea i olej koko. Masło shea genialnie działa na zmiany u starszego, u Miśka też dobry efekt. Niestety wiem jaki skład mają dziecięce kosmetyki i aż mi słabo...

Boże dopiero skończyłam robić młodemu strój królika na bal z okazji wiosny. Super, dowiedziałam się dzisiaj o 15 ;) :D dałam radę! Będzie królikiem z najbardziej wy**banymi uszami i zębami :D

reklama
Moja mala to jakos malo ruchliwa jesli chodzi o przekrecanie, nawet jej to nie przyjdzie do glowy:dry: Cwiczycie jakos z maluchami zeby je usprawniac?

Co do kosmetykow to u nas minimum bo Lila ma bezproblemowa skore. Zel i szampon w jednym Dzidzius i buzie na dwor smaruje Emolium. Niedlugo kupie jakis kremik na slonce. I krem do pupy oczywiscie. Polozna mowila ze jak dziecko nie ma suchej skory to nie trzeba cialka balsamowac i tego nie robie

Do góry