reklama
Celia89
Fanka BB :)
Ja ogarniam jak ktos ma przyjść
ogólnie staram się, żeby rzeczy nie lerzały porozwalane i zlew nie uginał się od naczyń, a ze śmieci nie wanialo. kurze i podłogi raz w tygodniu z wielka laska.
A wez kuźwa lepiej nie mów [emoji23][emoji23][emoji23] kaszotto qurfa mać [emoji1787][emoji1787][emoji1787] po polsku: kasza pęczak z poledwiczkami smazonymi w sosie grzybowym [emoji23][emoji23][emoji23] cały gar tego narobiłam
Moj twierdzi ze pęczakiem to on ryby nęci z kulkami proteinowymi a nie do mięsa na talerz daje i to przesolone [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Moj twierdzi ze pęczakiem to on ryby nęci z kulkami proteinowymi a nie do mięsa na talerz daje i to przesolone [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Salsa to coś ty ugotowala za kompozycje?
Celia89
Było do mnie wysłać mój lubi kaszę, ale ja na gotowanie kaszy jestem za leniwa;pA wez kuźwa lepiej nie mów [emoji23][emoji23][emoji23] kaszotto qurfa mać [emoji1787][emoji1787][emoji1787] po polsku: kasza pęczak z poledwiczkami smazonymi w sosie grzybowym [emoji23][emoji23][emoji23] cały gar tego narobiłam
Juz mnie tak nie przeceniajcie [emoji23][emoji23][emoji23] gotowe kupiłam tzn prawie bo z torebki. Ale mięso sama smażyłam no i.. doprawiłam "po swojemu"
Było do mnie wysłać mój lubi kaszę, ale ja na gotowanie kaszy jestem za leniwa;p
Celia89
ja wlasnie jem przypalona pizze giuseppe mmmm XD z cyklu rozmowy z partnerem
- ale spaliłaś
-nie ja tylko porządnie ją wypiekłam XD
- ale spaliłaś
Położyłam sie na chwile moj cos na dworze działa. Przyszedł zobaczyc czy zyje bo głowa po tej glukozie mnie rozbolała. I mówię mu ze z wami pisze [emoji3] na co on : to powiedz jak mnie terroryzujesz do drugi dzień ze swoimi fochami i pochwal sie czym mnie chciałaś wczoraj otruć [emoji23][emoji23][emoji23]
Czyli generalnie- macie pozdrowienia [emoji23][emoji23][emoji23]
Aguara
Położyłam sie na chwile moj cos na dworze działa. Przyszedł zobaczyc czy zyje bo głowa po tej glukozie mnie rozbolała. I mówię mu ze z wami pisze [emoji3] na co on : to powiedz jak mnie terroryzujesz do drugi dzień ze swoimi fochami i pochwal sie czym mnie chciałaś wczoraj otruć [emoji23][emoji23][emoji23]
No jak trujesz chłopa grzybami

Pozdrów go od nas też
Buhahahahaha a to ja mam patent taki jak robie (robiłam ( kotlety [emoji23][emoji23][emoji23] jedna strona zawsze spalona oczywiscie spalonym do dołu [emoji23][emoji23][emoji23]
Podaje do stolu A moj pierwsze co to juz przewraca kotlet na drugą strone i sie smieje - znowu chciałaś to przede mną ukryć [emoji23][emoji23][emoji23] na co ja: no to na uj grzebiesz- tamta strona była ładniejsza i musiałeś uwa zepsuć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podaje do stolu A moj pierwsze co to juz przewraca kotlet na drugą strone i sie smieje - znowu chciałaś to przede mną ukryć [emoji23][emoji23][emoji23] na co ja: no to na uj grzebiesz- tamta strona była ładniejsza i musiałeś uwa zepsuć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
ja wlasnie jem przypalona pizze giuseppe mmmm XD z cyklu rozmowy z partnerem
- ale spaliłaś
reklama
Celia89
szczfana bestiaBuhahahahaha a to ja mam patent taki jak robie (robiłam ( kotlety [emoji23][emoji23][emoji23] jedna strona zawsze spalona oczywiscie spalonym do dołu [emoji23][emoji23][emoji23]