Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wlasnie sie dowedzialam, ze Patryc Sweizy nie zyje i mi smutno.
Smutne wieści od rana..:-( Biedny Patrick Swayze..ta choroba tak go wyniszczyła..:-(
Dziewczyny czy Wy tez tyjecie 1kg tygodniowo?Wchodze na wage, bo dzisiaj wizyta u gina i.. od ostatniej wizyty 3 tyg temu +3kg!!! Przeraza mnie to! A wcale duzo nie jem i nie mam zadnych zachcianek..
Od poczatku juz 6kg na plusie. Co bedzie dalejjj???!!
Ooo w pytaniu na śniadanie będzie tamat dla nas! JAK SCHUDNĄĆ PO CIĄŻY![]()
Mój waży 88kg, a ja 74kg, właśnie sobie uświadomiłam że od ślubu czyli przez 14 lat przytyłam 31 kg,ale wtedy miałam niedowagę, przy wzroście 168 - 43 kg
Mój M mimo swojej wagi nie jest gruby, nie ma brzucha, jakoś wszystko idzie mu w mięśnie. Zawsze jak kupuje ciuchy i mówi że chce XXL, to sprzedawcy mówią dla Pana to L wystarczy, on zawsze się tym denerwuje, a ludzie nie migą się nadziwić że wygląda na L, a nosi XXL.![]()
Jak pytałam się lekarza, który mi teraz robił połówkowe, to za zwykłe 2D bez nagrania chciał 120,00 a za 4d z nagraniem płyty to 150,00 więc niewielka różnica to pozwoliłam sobie na płytkę, bo i tak musiał zrobić to usg.
A według mnie to wszystko zależy od lekarza, który wykonuje usg. Jak jest dobry i doświadczony to niezależnie jaki ma sprzęt to wykryje wszystko. A jak jest nastawiony na kase, to jakby mu ta przepuklina lub coś innego wyskoczyło przed samymi oczami to i tak nie zobaczy, i nie pomoże czy 2 d, 3 d, czy 4 d bo nic poza kasą nie widzi...
A mój mąż chuderlak dostaje teraz brzuszka i się z niego śmieje, że też chodzi w ciąży razem ze mną. Tylko mi po ciąży brzuszek zniknie, a jemu.... no niewiem.... pewnie zostanie
A zapomniałam wam napisać, że jak obudziłam się o 3 rano, to mój maluszek szalał i brykał sobie w brzuszku.Chyba preferuje nocny tryb życia;-)
![]()
kochane 15km to dla nas duzo gdyz mazsam pracuje i zarabia 2000z czego 1000na mieszkanie no i koszt paliwa pewnie ze 200 lub250 wiec juz chyba rozumiecie moje stwierdzenie az15km,jestesmy na etapie rozmow (pozytywnych)w firmie mieszczacej sie max 1,5km od naszego domu;-) i zarobki korzystniejsze i odejdzie koszt paliwa...
A co do mojego M to ja jestem bardzo zadowolona jeśli chodzi o podejście do ciąży czy zakupównie przesadza ale ogólnie dba o mnie patrzy czy ja coś nie tak robie itp.jak coś zaboli i mówie że się niepokoje to mamy taką samą decyzje że lepiej jechać do gina co tak ostatnio było ale synuś dawał potem znaki to poczekaliśmy do wizyty
a zakupy to ogólnie ja patrze sobie i wtedy M ze mną z tych co ja wybrałam (ale jeszcze sam sobie posprawdza inne i jakby się mu inna rzecz wpadła w oko to mi daje znac)no i potem wybiera najlepsze wzory i wtedy zostaje końcowe zdanie do mnie z tych co on uważa że jest najładniejsze itp.tak więc zakupy można powiedzieć ze razejm robimy
ale ja mu mówie co jest potrzebne i z jakich rzeczy konkretnie szukać;-)ogólnie powiem że bierze swój udział w ciąży dziecku itp.;-)
A maz widocznie bardzo przezywa ciaze, podobno mezowie bardzo zwiazani emocjonalnie z zonami tyją w ciazy, mają zachcianki itp.
Tylko sie cieszyc!

burze hormonów też przechodzi

mój mąż z objawów ciążowych ma zachcianki jedzeniowe (przytył od początku ciąży 8 kgHa, ha, ha.... on ma te wszystkie objawy ciązowe....zachcianki ma większe niż ja, a wczoraj jak czekaliśmy na usg powiedział, że mu niedobrze...burze hormonów też przechodzi
![]()
) ma humory i jak wstaje w nocy do toalety to wracając przeważnie mijam się z nim. Zauważyłam też że często narzeka że go coś boli i idealnie jest jak się nim zajmuję wieczorem - herbatka, kanapeczka, posmyrać po pleckach a on leży zbolały

Czasem to mnie krew zalewa, że o wszystkim muszę myśleć-po prostu jedno dziecko w domu mam -męża, a teraz drugie, tym razem malutkie urodzę. No ale z drugiej strony, mam wolną rękę na wszystko - co chcę i uważam, że warto to mam kupować. No i wszędzie gdzie chcę, to ze mną pojedzie i nic niemuszę nosić
No i sumie jak pomyślę, to wolę taki układ niż jakby mi miał wyrażać opinie o każdych skarpetkach. Jak np. meble wybieramy to razem, bo drogie i fajnie jakby się nam obojgu podobały, a nie tylko mi
dziś w stolicy śliczna słoneczna pogoda

super!
Ja tez jakas wypruta chodze...