reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

NIKKI bardzo się ciesze że z Wikim jest już lepiej i oby tak dalej:tak:
ASIOWO super ze już kończysz i na pewno M się spodoba bo jak pisze liczy się gest:tak:

reklama
Nikki super ,ze z Wiktorkiem juz lepiej:tak:
Asiowo ,ale mi ochoty na lane kluseczki narobiłaś:tak:
Powodzenia na wizytach:tak:
Mnie sie nic robic nie chce poza leżeniem :-Dszkoda,ze obiad sie nie chce sam zrobic:rofl2:

kochane 15km to dla nas duzo gdyz mazsam pracuje i zarabia 2000z czego 1000na mieszkanie no i koszt paliwa pewnie ze 200 lub250 wiec juz chyba rozumiecie moje stwierdzenie az15km,jestesmy na etapie rozmow (pozytywnych)w firmie mieszczacej sie max 1,5km od naszego domu;-) i zarobki korzystniejsze i odejdzie koszt paliwa...

Jak mówię mojemu M że ludzie mając dzieci żyją za takie pieniądze to puka się w głowę, my mamy kilka razy więcej i ciągle brakuje, chyba nie umiemy rządzić się kaską, podziwiam was że dajecie radę, podejrzewam że jest cholernie ciężko.
Życze Ci, żeby mąż dostał tą pracę bliżej i żeby zarabiał 3 x tyle.:tak:

A ja jak ważyłam 43 kg, to tylko moja babcia mówiła że jestem za chuda, jakoś tak się wszystko równo rozkładało że nie wyglądałam jak anorektyczka.
A po ciąży to bym chciała tak 55 kg ważyć, to takie małe marzenie, bo wtedy czułam się najlepiej fizycznie.:tak:

mój mąż z objawów ciążowych ma zachcianki jedzeniowe (przytył od początku ciąży 8 kg :szok: ) ma humory i jak wstaje w nocy do toalety to wracając przeważnie mijam się z nim. Zauważyłam też że często narzeka że go coś boli i idealnie jest jak się nim zajmuję wieczorem - herbatka, kanapeczka, posmyrać po pleckach a on leży zbolały:tak:

Hahaha :-D Rozbawiłaś mnie lilka do łez ... normalnie jakbym czytała o sobie i swoim M :-) Na szczęscie 8 kg mu nie przybyło ... i jak się nad tym zastanowie to te nasze leniwe i czułe wieczorki po prostu uwielbiam :rolleyes2:chociaż nie raz mnie ręka od smyrania bolała ;-)

My już po usg i kolejny raz potwierdzona dziewczynka, także raczej nie mam się co łudzić, że jajcory się znajdą ;-) Zresztą bezwstydnica tak "gabryśką" świeciła, że właściwie nie mam żadnych złudzeń :-D Na szczęście wszystko jest w porządku, nos ma Młoda po mnie, wszystkie pomiary idealne, organy wewnętrzne super i echo serduszka bez zastrzeżeń, także przestaje się już zamartwiać (do następnego usg :-p) :-)
Później wkleję kilka foteczek Jessici :-)
Idę coś zjeść, bo ze stresu aż mnie ssie w żołądku ;-)

My już po usg i kolejny raz potwierdzona dziewczynka, także raczej nie mam się co łudzić, że jajcory się znajdą ;-) Zresztą bezwstydnica tak "gabryśką" świeciła, że właściwie nie mam żadnych złudzeń :-D Na szczęście wszystko jest w porządku, nos ma Młoda po mnie, wszystkie pomiary idealne, organy wewnętrzne super i echo serduszka bez zastrzeżeń, także przestaje się już zamartwiać (do następnego usg :-p) :-)
Później wkleję kilka foteczek Jessici :-)
Idę coś zjeść, bo ze stresu aż mnie ssie w żołądku ;-)

Gratuluje zdrowej córci, Kacha :-) Oliś będzie na pewno pękał z dumy, jak mu się taka mała księżniczka w domku pojawi :) czekamy na fotki ;-)

reklama
No, będzie Oliś zachwycony :-D Już na usg był zachwycony, patrzył się w monitor jak sroka w gnat i komentował coś po swojemu na cały regulator :-D Na szczęście dobry humor miał, ściągnął sobie nawet buta i rzucał nim po całym gabinecie :-D

Do góry