Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
P.S czyli coi?Ja mam 34 tydzień?
Wg mnie Joasiu wpisali by Tobie teraz 33 tc.
Tak, dwa dni temu zaczął się 34tc. Tak jak u mnie![]()

i bądź tu mądry i pisz wiersze![]()
Skończonych tygodni masz 33 więc gdyby co to wpisaliby 33tc. Gdybyś miała np. 33tydzień i 5 dni to mogliby wpisać już 34
Tak przynajmniej ja to rozumiem. Ja byłam tydzień temu u ginki i byłam w 33tc. Dla mnie logiczne jest, że teraz jestem w 34tc.
PATRYSIU!!!WSZYSTKIEGO NAJ..NAJ...NAJ...I NIECH ALANEK SIEDZI W BRZUSZKU GRZECZNIE DO STYCZNIA:-)
dziękuje:-)Patrysia wszystkiego najlepszego @---->-------- (to ma być róża)![]()
ale też tak nie musi być bo np.mój gin w karte ciąży wpisuje mi tc które mam zaczete nie skończone;-)no ciekawa jestem ktora z nas poleci rodzic ja tam juz nie czekam az tak bardzo do stycznia co ma byc to bedzie, wazne dla mnie aby urodzil sie babelek zdrowy a juz chcialabym go przytulic i pocalowac.No to super! Kto pierwszy??;-)
No obie, ale nie do końca... jakby przyjmowali Cię teraz do szpitala, powiedzmy na ktg, a nie poród bo nie wywołujemy wilka z lasu, to nawet w 33+5 to wpisaliby 33tc bo 33 tc jest skończony.... ale prawdą jest że leci już 34tcJoasia, obie mamy racjęSkończonych tygodni masz 33 więc gdyby co to wpisaliby 33tc. Gdybyś miała np. 33tydzień i 5 dni to mogliby wpisać już 34
Tak przynajmniej ja to rozumiem. Ja byłam tydzień temu u ginki i byłam w 33tc. Dla mnie logiczne jest, że teraz jestem w 34tc.
![]()
- tak myślę...