Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Stracha sobie napedziłam rano ,bo wchodze do toalety ,a tam wkładka koloru zielonkawegoto juz zawał prawie ,ze napewno wody,dopiero gdy mój wzrok padł na rolke z papierem toaletowym w kolorze zielonym to mnie oswieciło
![]()
A ja mam takie zielonkawe upławy od 5 dni, ale myślałam że tak jest ok., myślałam że jak kolor różowy to nie dobrze.

ale za to bezsennosc meczy zawsze jak zasypiam widze jakiegos maluszka i zaraz spanie mi przechodzi bo potem mysle co i jak.

ja bym sie nieodwazyła. 

tylko białe są normą a zielonkawe no ja bym pewnie wolała to zbadacA ja mam takie zielonkawe upławy od 5 dni, ale myślałam że tak jest ok., myślałam że jak kolor różowy to nie dobrze.

kurcze ,z tego co ja wiem zielone to nie za dobrzeA ja mam takie zielonkawe upławy od 5 dni, ale myślałam że tak jest ok., myślałam że jak kolor różowy to nie dobrze.
moze jakas infekcja?
moze dzidzius naciska 

Stracha sobie napedziłam rano ,bo wchodze do toalety ,a tam wkładka koloru zielonkawegoto juz zawał prawie ,ze napewno wody,dopiero gdy mój wzrok padł na rolke z papierem toaletowym w kolorze zielonym to mnie oswieciło
Jeszcze raz ponawiam pytanie ,czy wasze twardnienia brzuszka sa bolesne?
bo nie będe nic na nim widziała....

i przetłumacz tu chłopu, co ja tam mam do oglądania