reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Stracha sobie napedziłam rano ,bo wchodze do toalety ,a tam wkładka koloru zielonkawego:szok:to juz zawał prawie ,ze napewno wody,dopiero gdy mój wzrok padł na rolke z papierem toaletowym w kolorze zielonym to mnie oswieciło:-D:-D:-D

A ja mam takie zielonkawe upławy od 5 dni, ale myślałam że tak jest ok., myślałam że jak kolor różowy to nie dobrze.

Sylwia u mnie niewiem czy boli twardnienie brzucha bo czasem mam twardy a nie czuje bolu za to czesto odczowam bole jak na okres i bole w krzyzu promieniujace na brzuszek i inne czesci ciala
Pasibrzuch co do problemow z siadaniem czy wstawaniem tez mam bo boli wtedy

Witajcie laseczki.
Dawno mnie niebyło kurcze ale macie tempo ale nadążam czytać na szczescie i wiem co tam u Was :tak:

Zle sie ostatnio czułam coraz czestsze skurcze brzusio sie opuscił po nocach spac niemoge wiec spie popoludniami. Ale co najwazniejsze od tygodnia niemam zgagi :happy: ale za to bezsennosc meczy zawsze jak zasypiam widze jakiegos maluszka i zaraz spanie mi przechodzi bo potem mysle co i jak.

Wiecie co chyba zaczyna mi powoli odbijać :laugh2::laugh2:
Od przedwczoraj znalazlam sobie zajecie na nude. Siadam na sofie biore skrzynke z narzedziami C i co robie??? Segreguje mu śróbki, podkładki, wkręty itd. itp. mnie czas szybciej leci i nienudzi mi sie niemysle o bolącym brzuchu a i maly chyba bedzie jakis majsterkowicz bo bardzo wtedy kopie wczoraj segregowałam tak od 20 do 22 a mąż w miedzy czasie kolacje zrobił, pranie wstawił i nawet powiesił :-D

lilka29 sama pociągiem 200 km??? na tym etapie ciązy :no::no: ja bym sie nieodwazyła.

Ja od maleńkości wigilie spedzałam z dziadkami i niemogłabym inaczej rok w rok u babuni i dziadka. Może ze 2-3 razy byłam z rodzicami i rodzeństwem. Co roku po wigilii tata mnie odbierał zabierał do domu tam tez dzieliłam sie opłatkiem bo wiadomo rodzice i rodzenstwo posiedziałam ze 2 godz i spowrotem do babci tak bardzo lubiłam spedzac swieta z dziadkami było inaczej niz z rodzicami.2 lata temu byłam u siebie w domu czyli z rodzicami i rodzenstwem i był tez mój mąż (wtedy jeszcze chłopak) w zeszłym roku bylismy na wigilii u rodziców C (ja jako jeszcze dziewczyna jego) a w tym roku cholercia zostajemy sami w Norwegii i wiem ze bedzie płacz z mojej strony :-:)-( Bo i do moich rodziców i do tesciów i do babuni trzeba bedzie z zyczeniami zadzwonić ale jak ??? Ja jestem miekka jak niewiem zaczne beczeć i niepowiem ani słowa i cały wieczór bede potem smutać:-:)-( Nawet teraz jak o tym pomysle to mi łzy w oczach stoją :zawstydzona/y:

agagsm niby złe sny tłumaczy sie na odwrót :)
labamba23 i agagsm łzy bez powodów piszecie ja mam to samo. Siedze np z mezem cos tam sobie gadamy i zachwile w ryk nie zeby cos zle powiedzial ale jakos smutno mi sie robi momentami i poprostu becze tak jakos mi sie poprostu chce a najgorsze u mnie sa soboty tak od 12 do 19 :szok::szok:
Malaga Józefina tak miała na imie moja babeczka od rachunkowości handlowej. No kurcze złota kobieta, miła sympatyczna wiecznie usmiechnięta. My w szkole wołaliśmy o Józia idzie, dyrek zawsze do niej pani Józefo ona tak bardzo tego nielubiała a tak wszyscy mówili Józefina

Wszystkim mającym dziś wizyty powodzenia zycze i trzymam kciukaski lece cos na obiad zrobic bo za godz głodny mężulo wruci :) papatki :-)

Wiem że wody zielone są złe, a te upławy to takie seledynkowe i gęste, idę na 17 do gina to powiem o tym, chyba zaczynam się bać, dobrze że Miki wariuje w brzuchu, więc chyba z nim wszystko ok.

A ja mam takie zielonkawe upławy od 5 dni, ale myślałam że tak jest ok., myślałam że jak kolor różowy to nie dobrze.
kurcze ,z tego co ja wiem zielone to nie za dobrze:tak:moze jakas infekcja?

jak dzisiaj sie przeszłam z labolatorium do domu to mnie krocze boli:sorry:moze dzidzius naciska :tak:
mnie jak skurcze łapia to az tchu brakuje czasami no i nie da sie ukryc ,ze boli i dlatego taka dociekliwa jestem co do waszych skurczy:tak:

Stracha sobie napedziłam rano ,bo wchodze do toalety ,a tam wkładka koloru zielonkawego:szok:to juz zawał prawie ,ze napewno wody,dopiero gdy mój wzrok padł na rolke z papierem toaletowym w kolorze zielonym to mnie oswieciło:-D:-D:-D

Jeszcze raz ponawiam pytanie ,czy wasze twardnienia brzuszka sa bolesne?

mojemu męzowi ostatnio oberwało się za to, że kupił różowy papier toaletowy, a nie biały:rofl2: bo nie będe nic na nim widziała....:rofl2::rofl2::rofl2: i przetłumacz tu chłopu, co ja tam mam do oglądania :rofl2::rofl2::rofl2:
a co do twardnienia, to raczej nie jest bolesne, tylko nie przyjemne i mam wtedy uczucie, jakbym brzuch ważył nie wiadomo.
bardziej dokucza mi w krzyżu, takie uczucie jak na okres

Ostatnia edycja:
reklama
aga23 lacze sie z Toba w smutku. Bo ja w tym roku na swieta tez nie zobacze sie z ojcem ani moja jedyna babcia:-(
Tylko mama przyjezdza. Moi rodzice sa rozwiedzeni. Dobrze, ze teraz oboje byli na moim slubie.

Do góry