Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a niestety we większości porodów u nas w szpitalu to standart że jak juz przeć bedziesz to na łóżko i doopa
ale za to fajnie sie siedziało podczas rozwierania się szyjki na sako o ile nie myle nazwy co jest tak inaczej
ale juz przy partych kurcze tym razem sie uprze że nie chce na leżaco bo jest tak naprawde beznadziejnie
Mnie poród nie przeraża, raczej bardziej obawiam się o swoje serce :-( że będzie zmęczone a lekarze w porę tego nie zauważą. Czułabym się lepiej gdyby podłączyli mnie to tego urządzenia co monitoruje pracę serca
i co najdziwniejsze obawiam się, że stopy będą mi brzydko pachnąć a tu lekarz czy położna będą zaglądać i nie będą chcieli mi pomóc tylko będą odchodzić bo ze smrodku nie dadzą rady. 
Nie mam z nimi problemu ale jakoś sobie tak ubzdurałam
U gina z resztą mam to samo zawsze zaciśnięte palce u stóp i taki dyskomfort

Bo dzis w planach zakupy a jak bedzie dalej bolalo to az strach jechac do centrum handlowego. 

gesta wydzielina i biaława taka to własnie ten CZOP 

??? Cały czas czuje jak mi leci na wkładke jasna cho..... sama w domu jestem jeszcze przez godzine. A do tego brzucho twarde