Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale czego się nie robi dla dobrego samopoczucia ;-)
właśnie posprzątałam pokoik małej, bo istne pobojowisko tam było ... umyłam łóżeczko, bo mamy z odzysku po siostrzeńcu M, powycierałam mebelki, ciuszki i kosmetyki poukładane ... szpitalny majdan ułożony osobno ...

No własnie myślę nad tym intensywnie i zaraz maila napisze do mojej położnej co ona na malutką lampkę szampana przed porodem - przy pierwszym porodzie zanim do końca dotrzesz to nawet kropli nie będzie w tobie tej lampki bo wszystko wypocisz i wymęczysz w skurczachnie wiem gdzie rodzisz, ale jak mi odpisze, to powiem jak na Żelaznej z tymi lampkami szampana czy wina
Tysiolek: ale się uśmiałam jak czytałam twojego posta - i ta biedna samotna czekolada - hahaha - jak czytam o Tobie to jakby siebie widziała - łóżeczko, czekoladki - i tez siedze non stop na allegro i jeszcze na BB - a te klikanie męczy))
A nie wiem jak twój małżonek, ale mój codziennie mi mówi - żebyś tylko nic tu nie sprzątała i wogóle nic się nie wysilaj - masz leżec i o nasza córkę dbać - no więc ja grzeczna żona jestem i mi z tym dobrze![]()

jak urodzisz to tylko na swoje życzenie - a w 33 tygodniu to raczej nie wskazane 
Miód prawdziwy - ja akurat miałam wielokwiatowy....Klaramam pytanie kulinarne, piszę tu bo szybciej zauważysz- miód prawdziwy? i gdzie kupić mielone goździki, bo nie amm ani moździerza, ani młynka;-)![]()
i młynka nie mam to moździerz sobie kupiłam..... i pytałam siorkę mówiła, że też nigdzie nie mogła kupić mielonych....
Jak zacznie się akcja, to mam jechać do szpitala i rodzić 
Na szczęście to nic takiego 
Ja dziś przed wyjściem 3 razy się myłam, a u lekarza przed wejściem jeszcze do toalety majty zmienić i podmyć się nawilżającymi chusteczkami
ja też dziś w żadnym sklepie nie dostałam mielonychale mam moździerz
tyle że ciężko mi się go obsługuje..
a straszna jest różnica jak miód sztuczny? bo ja miałam ostatnie 5zł więc starczyło mi jedynie na słoiczek sztucznego jak wracałam do domu![]()

Przez te wasze czopy to ja się gapię w papier toaletowy jak sroka w gnat i sama nie wiem czego na nim szukam, ale każde pasemko śluzu oblukane jak pod mikroskopemoszaleć idzie jak się za dużo czyta BB
![]()
Na sok Herbapolu to ja już majątek wydałam od 3 miesięcy butelka starcza mi na 2 dni i do tego woda Muszynianka, a smakuje tak jak za komuny woda z sokiem z saturatora, pewnie nie wszystkie to pamiętacie.