Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie też ale wiesz... jak stosowałam na małym synku to on nie wiedział nic o swojej psychice i też działało ;-)Bo masz inne nastawienie do tych lekow.
Psychika czyni cuda.

cale szczescie nie sa juz bolesne, twardnieje mi tylko brzuch. No ale widze ze wiekszosc z nas ma problem z bolacym i twardniejacym brzuszkiem wiec staram sie nie schizowac...ale torbe juz w razie czego spakowalam
a w ten weekend do szkoly i jeszcze mam egzaminy eeech ciekawe jak dam rade...
i szmateczkę do przecierania hihi
)zgadzam się czasem mam wrażenie że człowiek po takim myciu bardziej spocony niż od wody mokryJolcia7777 - u mnie ujscia wew szyjki juz też gin nie kontroluje, tylko zew. a co do chodzenia po leżeniu tyle w łóżku... ja to po zwykłym myciu jestem wypompowana jakbym gdzieś po górach łaziła.
ja też!!!ja też!!! mój M z 13tego stycznia i fantastyczny facet jest (odpukać żeby mi się nie popsuł ;-) )Podobalo by mi sie jakby sie 13go wyklul...lubie 13..
nie ma jakiejś wielkiej reguły – jak zrobisz wcześniej to maluszek jest mniejszy i widać go całego na raz, ale jak jest większy – w kolejnych tygodniach to „kawałkami” ale im później tym wyraźniej buziaczka i minki widać J i jest bosko. Ja miałam teraz w 33 i tak cudownie Synuś pokazał buziaka rodzicom (usta po mamusi i nosek po tatusi po komisyjnej ocenie babci, pradziadka i cioci hihihi) :-)ja mam takie pytanie, troche nie na temat, ale to ze względu na to że nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat. a mianowicie do którego tygodnia można robić sobie badania USG 3-4d, czy to nie ma większego znaczenia? czytałam że są już robione w 18-20tyg a nawet wcześniej, ja jestem już w 35tc. a czy Wy robiłyście sobie takie badania? i jak tak to w którym tygodniu ciąży? z góry dziękuje za jakieś wskazówki![]()
:-)