reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
dorcia z jakiego przepisu pieczesz? kurczę, jakie pierniczki można zrobić jeszcze,żeby na święta nie były twarde jak skała? bo mnie skusiłyście i mam zamiar upiec- pierwszy raz w życiu :szok:
QUOTE]
ja piekę już drugie z tej strony: Pierniki i pierniczki najpierw alpejskie, dzisiaj ikeowskie wszystkie pyszne i łatwe polecam!
co do miodu to dla mnie żadna różnica ja dzisiaj pół miasta zjechałam żeby kupić syrop klonowy:-D
\
A tak poza tym zazdroszcze tym, ktore rodza w szpitalach gdzie chociaz maz moze byc z wami. W Koszalinie totalny zakaz odwiedzin i zero proodow rodzinnych :(
Pozdrowionka!
no nie mów...to ja nie rodzę!:cool2:nie dość że w ogóle nie mają znieczulenia to jeszcze to...normalnie strajk i ja nie rodzę!:laugh2:

co do roboty dzisiaj hehe zakupy były deska kupiona, bigos pycha, ale pieroggo zostawiłam na jutro, a pierniczki są pyszne:cool2:
kawka kupiona...wypita...pachniała i smakowała jak kawa...niebo w gębie!!!:rolleyes::rolleyes:
co do rozstępów smaruję i smaruję póki co więcej na cyckach nie ma brzuch nadal cały:cool2::-Dale... wewnętrzna strona obu ud aż po kolana jest w czerwonych pręgach jak u tygrysa masakra jak ja się na plaży pokażę to nie wiem:hmm::oo::dry::cool:
dziś kurier przyniósł olejek do masażu krocza dzisiaj mężus startuje z masażem:rolleyes:

oj gdybyśmy wszystkie mogły strzelić kielicha przed porodem o ile weselej byłoby na sali:-D:laugh2:
moja ostatnia @ była 17.04 a termin z OM mam na 24styczeń...

wysypiacie się? bo ja wymiękam, juz pal sześć to sikanie ale biodra mi wysiadają bo to ciągle na jednym albo na drugim boku a ile można:hmm:

a jeśli chodzi o wizyty u gina...m się śmieje, że do gina zawsze chodzę tam ładnie uczesana a dla niego to nie zawsze:sorry:to mu powiedziałam, że jak on do dentysty idzie to zęby myje więc to prawie tak samo:-D mniejsza o stopy na porodówkę biorę skarpetki bo podobno strasznie nogi marzną:eek: a poza tym mam ostatnio taki gazy że nawet na samolocie bączek poleciał ale nie taki pryk raczej gazik no ale ile to wstydu to juz moje:zawstydzona/y::hmm::dry:

no nic m okupuje tv i te walki a ja chyba się zawinę spać trzymcie się do juterka!

Dormark Ty to kuźwa na pupie dnia nie usiedzisz?? Powinnaś dostać takiego klapsa, że lepiej nie mówić!! :wściekła/y: Już widzę tylko prasowanie jutro...:no: Odpocznij w końcu porządnie, bo się nam wykończysz!!!!:tak:
Ja też już mam biegunki... Codziennie się wypróżniam - w końcu!! Także nie narzekam!!

Sandra u Ciebie sąsiad gra, a u mnie impreza - któryś z wynajmujących mieszkanie studentów spod 3 ma urodziny... Studenci, to jednak zachowywać się nie potrafią... Już wymiociny leciały przez okna :shocked2: Dobrze, że mieszkam na ostatnim piętrze :-D
Ale jeszcze trochę i się skończy, bo głupia baba spod 1 policje wezwie :-p

Tysiolek ja też oglądam, robię to dla synka :-D Bo kocha ten sport :-p
A u mnie ostatni okres był 7 kwietnia, więc z OM mam termin na 12, a z USG na 4, a jak będzie, to zobaczymy :tak:

Kaja super, że lepiej się czujesz :tak:

Joasia kochany J. jest :tak: Ja też bym chciała, żeby ktoś mi posprzątał, a tu lipa... Muszę liczyć na siebie...

Moja pożywna pizza póki co trzyma się w brzuchu i nawet mi się nie odbija :tak:
Jutro rano przyjdzie do mnie koleżanka zrobić mi ładnie paznokcie u stóp, a pod wieczór kuzynka fryzjerka :tak:
Haaa będę ładna :-p:-D

Jak się zaraz nie napiję Nestea, to zwariuje :eek::confused2:
Więc lepiej pójdę oglądać i mam nadzieję, że zasnę szybko :tak:

Tak więc spokojnej nocy życzę wszystkim Mamusiom :-D:tak::*

Uuuuu pod 3 bójka... Krzyki jak cholera... :szok:

Oby szybko się skończyło :confused2:
Dobranoc!! :-)

Rany Kobiety litosci nie macie, od rana mnie nie bylo i co widze!
20 stron nadrabiania!!!!
Agagsm, zAgatka, Jola mysle ze byloby fajnie spotkac sie na porodowce, ale raczej prawdopodobienstwo jest niewielkie.
Agagsm i zAgatka Wy macie szanse sie spotkac razem bo macie terminy bardzo bliskie :)
Ale zobaczymy wszystko sie moze zdarzyc!:)
ale czerwonych beretów to moze bym nie proponowala, jakos słowo" beret" juz mi sie tylko kojarzy z moherami:-)
Co do soku herbapolu malinowego to ja sie nimi zapijałam w II trymestrze, potem ktoregos dna mi ładnie wszedł i roznie ładnie ze mnie wyszedł wiec juz mi obrzydło:(
A w Zosce zakaz odwiedzin? i dobrze, bo to dla bezpieczenstwa, ale chwila to jak z odwiedzinami ojca dziecka? jak to tylko jedna osoba? tzn 1 przez caly pobyt w szpitalu czy co dzien moze byc wlasnie tylko jedna osoba, bo jak dla mnie to nie jest do konca jasne!:-(

Ide nadrabiac zaleglosci!Pewnie do rana skoncze:)

No, udało się jednak nadrobić te 30 stron zaległości. :) Ale teraz chyba już zmykam z kompa na dzisiaj, bo troszkę późno się zrobiło. Wybaczcie, ale nawet jakbym chciała, to nie dam rady poodpisywać, tyle tematów tutaj się przewinęło!

macy pisze:
Nadarienne, poprosimy o zdjęcie w wątku z kącikiem dla maluszka.
Postaram się jutro cyknąć jakiś fotki i zamieścić.

Tymczasem dobrej nocki życzę i relaksujących snów!

A co do odwiedzin, to u nas w szpitalu póki co jest ograniczenie, że jedna osoba na raz może odwiedzać i nie może mieć gorączki, kaszleć itp. No i na szczęście porody rodzinne się odbywają, więc odetchnęłam z ulgą. :)

Ostatnia edycja:
Witajcie z rana!!
Wieczorem była bójka, a teraz krzyki już dobrą godzinę słychać... Krzyki pomieszane z szarpaniem i płaczem... Masakra, co za ludzie...
Obudzili nie tylko mnie, mama tez nie śpi, 3-letnie dziecko pod nami z rodzicami też nie śpi, obok też nie śpią... Przerąbane!! :-(
Już wiem co będę robić w dzień...

Także życzę miłego dnia... Zajrzę jak się wyśpię :tak:

Witam kobitki!
Nie wiem czy się wyspałam, ale juz spać nie mogę i buszuję razem z moim dzieciątkiem, które uparcie wpycha moje żebra do klatki piersiowej - charakterek mamusi z tym uporem:-)
wybieram się dzis na duże zakupki ubraniowe dla mojego M, no i w lodówce powoli zmierzamy ku samotnej żarówce, więc musimy jej towarzystwo zapewnić;-)no i samotne batoniki się skończyły :rofl2:
Nie sprzątajcie za dużo (Dormark jak przeczytam dziś, że sprzątasz to nie wiem co ci kobieto zrobię;-)) i nie rodzić dzisiaj - leżcie i odpoczywajcie, a wasi mężowie niech trochę poskaczą dookoła:-D

EDIT: A tu jeszcze było o terminach - mój ostatni okres 21.03:)) termin z OM 28.12
Nie wiem jak to jest u was, ale w książkach tak jest napisane i w Encyklopedii Zdrowia Dziecka, itp. i ginekolodzy też tak liczą - do terminu z OM + 9 miesięcy + 7 dni i jest termin. Inaczej może być, jak termin porodu wyliczony jest z USG - ale tylko takiego zrobionego do 13 tc. - potem dzieci już nie rosną równo i terminy nie są miarodajne:)

uciekam coś zjeść! miłego dnia dziewczynki!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja w sobotni poranek;-)Mam nadzieję że dziś uda mi się troszkę ogarnąć w domku i leniuchować :-)
Największa mordenga będzie jak będe palić w kominku ale jakoś trzeba dać rade powolutku nikt za mnie tego nie zrobi bo jestem sama:-(A cieplo byc musi bo na dworzu zimnoooo i pochmurno strasznie.Wrrrr:eek::sorry::szok:
Męża zobacze dopiero 18 grudnia już jebca dostaje sama.
Miłej soboty Wam Życzę kochane:wink:

reklama
Witajcie Dziewuszki:-)
Mam mega lenia i duużo sprzątania, ciasta na pierniki nie zrobiłam wczoraj, więc spróbuję dziś.:tak:Życzę miłej soboty. Ja oczywiście znów sama do dwudziestej, a może i dłużej i juto też. Powoli korby dostaję. Tomek ma dziś jechać do dziadków na kilka godzin, nie będzie marudził, bo też jest znudzony po tygodniu z mamusią:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry