reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dokładnie - teraz to się uśmiałam. :-DMuszę poważnie z nim porozmawiać.
Ja mimo opowieści tu jak poród SN wg mnie ma wyglądac szykuje się na CC.
age i Klara - to tylko taka moja teoria i fakt, że przeżyłam bardzo spaprany SN - oczywiście uważam, że każda ma prawo wybrać taką opcję porodu jaką uważa za słuszną.
Ok... włączam już pozytywne myślenie. ;-)Już chciałam włączyć wczesnej ale zadzowniła znajoma - mama 25 latka z porazeniem, ktora tak mi chciala dobrze zrobic, że przypomniałą cały swoj nieudany poród z synem :wściekła/y:
Muszę się przeprogramować :tak:

Gdzie ta koleżanka podziała wyczucie.....?
Przeprogramuj się kochana!!!!

kruszynka bez paniki, będzie dobrze.... ale kto wie może będziesz druga...
chociaż ja i tak obstawiam że druga będzia ta po której się nie spodziewamy:-)

reklama
Znalazłam ciekawy opis o leku jaki podali agbar - myślę, że trafili ci w 10
Poronienie - informacje dla Ciebie
Wręcz też bym go obecnie wzięła - już nie mogę się doczekać wizyty u mjego homeopaty.
Klara - staram się, naprawdę dzięki wam za miłe słowa - odrazu mi lepiej ;-)

Myśl pozytywnie, ja wierzę że TYMEK będzie cały i zdrowy i już :tak::tak::tak:

A co do tego leku- kiedy masz wizytę u homeopaty...?
mój lekarz w ich działanie nie wierzy, a ja czytając jakie jest działanie najchętniej już bym pobiegła do apteki homeopatycznej i kupiła...
tylko kurcze ja się nie znam za bardzo i nie wiem czy tak na własną rękę można sobie brać homeopatyczne....hmmmm?

A ja czekam na pizze az moj G. ja przyniesie. Mamy pycha pizzerie 3 minuty od bloku.
Mimo, ze mnie dzis meczyl i rozstroj zolodka, a teraz sie przyplatala zgaga to i tak wchlone te pizze, jak mi sie utrzymaja dolegliwosci to przynajmniej bede wiedziala po czym zle sie czuje;-)

mój lekarz w ich działanie nie wierzy, a ja czytając jakie jest działanie najchętniej już bym pobiegła do apteki homeopatycznej i kupiła...
tylko kurcze ja się nie znam za bardzo i nie wiem czy tak na własną rękę można sobie brać homeopatyczne....hmmmm?

Dzięki kochana ;-)
Leki homeopatyczne ogolnie uznane są za bezpieczne i mogą je brać maleńkie dzieci i kobiety w ciązy też. Jednak bardzo ważne jest trafienie z dawką i okreslonym lekiem dokładnie do osoby która sie leczy. To bardzo indywidualna specyfika i czasem można zadziałać odwrotnie. Dlatego - na ile normalnie polecam coś na drobne problemy to w ciąży bałabym się coś polecić tylko dlatego, że ja biorę. Choć wkliłam link na popularne leki na laktację, szybsze gojenie ran - to spokojnie polecam.
Jako ciekawostka - jeden z lekow jaki mi zapisal moj lekarz to magnesia phosophorica i już wiadomo każdemu o co chodzi. ;-)
Klara ja znam z innego forum polecanego pediatre homeopate w Poznaniu, jak chcesz poszukam jego namiarow. Teraz to już ci nie trza ale w przyszłości na problemy ewentualne maleństwa (takie typowe dziecięce) innych nie ma mowy by było to ja polecam.

Witam wieczorowo :tak:

W związku z rozpakowaniem Black pojechałam dziś na zakupy i kupiłam świetną piżamkę i koszule (jutro wrzucę zdjęcia, bo są naprawdę super :-D) i kapcie o klapki pod prysznic nowe... :tak: A jutro kupię torbę, bo po wczorajszych skurczach to stracha się najadłam, że hoho :tak:
Byliśmy na giełdzie, zrobiliśmy zakupy, wróciliśmy do domku, S. poszedł spać, ja z nim, a o 15 poleciałam na ploty i wróciłam zupełnie niedawno :tak::-D
Z mężem minęliśmy się... Pojechał dalej na nocną fuchę, a ja do domku poszłam...
Zaraz idę do wanny z M jak mama i później spać, a Was ponadrabiam jak wstanę ok 3-4 :tak: Na szczęście nie jest tego dużo :tak:Oby tak zostało :-p

Miłego wieczoru Wam życzę :*

Znalazłam ciekawy opis o leku jaki podali agbar - myślę, że trafili ci w 10
Poronienie - informacje dla Ciebie
Wręcz też bym go obecnie wzięła - już nie mogę się doczekać wizyty u mjego homeopaty.

Mysle ze trafili nawet w 100;-)Faktycznie poczulam sie spokojniejsza ale nie otepiala....Madra polozna i lekarka.I madra szafa pelna roznych specyfikow ;-):-)

Czytalam ulotke tego leku i zaznaczone bylo,zeby podczas ciazy i karmienia tylko po konsultacji z lekarzem,oraz ze dostepny tylko w aptekach.Ale to tu,nie wiem jak z dostepnoscia w Polsce-predzej pewnie Kaja wie:-)

Z tego co wyczytałam w Polsce niedostępny w aptekach - choc ja myślę, że homeopaci to maja swoje ścieżki.
Mój ma wielką walizkę i też rózne potencje, które normalnie w aptece się nie kupi, chyba, że na specjalne zamówienie lub w aptece homeopatycznej w Sycowie, gdzie produkowane są wszyskie leki na receptę homeopaty.
Klara - trzymaj się, połóż się i minie ;-)

reklama
Widzę, że Black niechcący wywołała panikę na forum ;-):-)
Kruszynka mi w pierwszej ciąży czop odszedł w dniu porodu, za chwilę rozbolał mnie kręgosłup, więc może będziesz następna ;-) Ale fajnie:-)
Teraz to już się zacznie masowa rozsypka ;-):-D
Ja to się doczekać nie mogę już porodu, a czas mi się teraz tak strasznie dłuży:-(
Lecę położyć mojego Ancymonka, chociaż jemu do spania się nie spieszy ;-)

Do góry