Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki, dziś już chyba dam sobie jakoś z tym radę... muszę....Klara - to suszone śliwki też może, kefir ok ale może i pieczywo żytnie (abo inne - my jadamy orkiszowe) z pełnego przemiału jak pisze Karoli. Wszędzie gdzie błonnik to pomaga.

nawet nic nie zrobiłam, bo na zgadze się nie znam...
ale w końcu zasnęłam...

jakby obcy człowiek mnie wołał...
kaloryfery poskręcane, M marznie ... a ja z gorąca spać nie mogę

nie mają dziewczyny litości ;-)
Wczoraj mnie brzusio bolał a dziś maluch mało sie rusza mam nadzieje ze jeszcze spi i do badań sie obudzi. Własnie dzis mam wizyte i troche sie denerwuje bo mam sporo pytan do położnej i ciekawe co usłysze. Póki co wcinam sniadanko i zaczynam sie szykowac bo wizyta o 12.30 Potem wpadne poczytać dalej i powiedziec co i jak po wizycie papatkiKlara, może szklanka zimnego soku pomarańczowego na czczo ;-) jak dla mnie rewelacja :-) a jak to nie pomoże to zostaje tylko mocna,czarna kawa ;-)
zmykam jakiś obiadek upichcić :-(

że pomyślała by wspomóc mojego bidulka zapracowanego i jedzącego ostatnio tak dietetycznie jak ja...

:-(
Znowu
Bo nie jestem pewna czy są rozmiarami... I te pierdółki co wczoraj kupiłam 

Dzidzia w dół - zgagi brak 

kiedys ktos to ladnie nazwal chyleniem czola czy jakos tak heheh
Witam seredecznie
anetrix - piszesz, że masz rozwarcie a nie zamierzasz rodzić do 5 stycznia ;-) ja nie wiem jakie mam rozwarcie oczywiscie tylko ze niewielkie. agagsm tyle czasu z rozwarciem - wez uzyj swojej wiedzy i wytłumacz mi jak to jest. Mnie rodzina prawie chce przywiązać do łóżka.;-)
![]()

no ale ja bardziej wine zrzucam na te moje zachlanne jedzenie cytrusow i innych kwasiur
zobaczymy przy porodzie czy Julcia będzie miała bujną czupryne;-) 
ale wie ze kobiety sobie pozwalaja i nic zlego sie nie dzieje.... wiec nie wiem , ja sobie wyobrazam ta moja krotka szyjke i to ze moja mała po główce dostaje
do tego jakies zapalenie delikatne mam... ale mimo wszystko chyba sprobuje tak delikatnie dzisiaj z mezem, bo potem to juz nie wiadomo kiedy bedziemy mogli....