Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)w razie co czekam na smska ja raczej codziennie tu jestem choc na chwilke a jakbym dostała taką wiadomośc to na pewno przekażę ;-)Gosia dobrze że się odezwałaś bo właśnie Twój nr sobie spisałam zeby jakby co dać znać że Cypi na świecie;-):-)
i ja pozdrawiam;-)pozdrowionka jeszcze 2 w 1 :-)
;-)Ja też następną wizytę mam 29:-)Aga23 super wieści przyniosłaś
Razem odliczamy czas do kolejnej wizyty!! Też mam 29Ciekawe czy dotrwamy;-)
![]()
Bo ja niechce rodzić w nocy bo poprostu bede niewyspana i do tego trzeba w nocy się umyć(gdzie tu jest wtedy zimniej itd.)szukać na szybkiego wyprawki do tego synka budzić i ubierać na śpiącego(bo zawozimy wtedy go do mamy mojej)i wtedy w tym zimnym ciemnym jechac do szpitala itd.....![]()
Co do pory porodu to ja właśnie wolalabym chyba w nocy
Normalnie koncert życzeń. Jedna nie chce w dzień, druga w nocy. Pewnie jak się zacznie wtedy, kiedy nie chcecie, powiecie - "dziękuję, jeszcze nie pora".;-):-)Ja też wolę w nocyI żeby było tak, że do rana skończę
![]()
Nadineczka, wspaniale, że się odezwałaś. Jeszcze troszkę!pozdrowionka jeszcze 2 w 1 :-)
No i położna jeszcze mi powiedziała, że jak będę miała jakiekolwiek oznaki porodu, mam jechać na porodówkę - ze względu na to, że pierwszy poród taki krótki miałam. Tylko już jej nie mówiłam, że ja prawie codziennie rodzę. Pewnie się skończy na tym, że urodzę w domu.:-) Są momenty, kiedy brakuje mi ginekologa z prawdziwego zdarzenia. Może bym wiedziała, czy moja szyjka już jest gotowa na przejście huraganu czy nie.
Ale nie zdziwie sie jak 29 bede na porodówce
Mam sie wstawic u ginki 8 stycznia jak nie urodze... pewnie dostane wytyczne kiedys mam sie wstawic na oddział;-) 

Juz cholera na to tylko czekamy! Gdyby nie to, to bysmy juz dawno byli na swoim
Tam trzeba juz tylko posprzatac
heh. 

Mówiłam położnej i o tym, tzn. tej przyuczającej się położnej. Powiedziała, że czop w zasadzie powienien być podbarwiony krwią albo brązowy, ale wszystko w zasadzie jest do przyjęcia. Tak więc nawet nie wiem, czy u mnie czop czy nie czop. Sama już zgłupiałam. A z nami to pewnie Kaja będzie tak, że znowu urodzi ta, po której się najmniej spodziewamy.Ja będę bo mam wizytę dopiero 4 stycznia :-) poza tym 29 to tu będzie pełno już rozpakowanych bo te co już im czopy odchodzą i rodzą codziennie to już wrócą ze szpitala
Oczywiście żartuję, proszę rodzić terminowo:-)
macy - wiesz a moze lepiej nie widziec bo jak mi gin powiedział, że mam lekkie rozwarcie to schizowałam 3 dni, teraz już mi lepiej. ;-)

Jutro mam wizyte w szpitalu, pewnie juz ostatnia lub ewentualnie przesostatnia
Dzis troche mnie zaczal brzuch bolec i stracha zaczelam lapac ale przeszlo, teraz T pojechal kolege na lotnisko zawiezc a ja przerwalam prace domowe i siedze na tylku zeby nie wywolac wilka z lasu
Jutro chyba dokoncze kompletowanie rzeczy do szpitala,niech sobie leza
Trzymaj sie:-)no u mnie jest o tyle dobrze że M ma warsztat na podwórku a teraz już bedzie robić na warsztacie(bo ostatnie dni był na montażu co też by nie było zaciekawie)dlatego teżę nie boje a co do korków hmm no też różnie bywa z tym dojazdem bo i też jest daleko do tego ruch itd.co jednak też nieciekawie aż tak by było ale jednak szybko byśmy się uwineli i jechali a noc to jak pisałamale też żeby ogólnie było tak fajnie to właśnie tak wieczorem w godzinach 19-20 co i po kapieli i M w domku juz po kolacyjce i tak fajnie też by się spakowało i dojechało bo na wieczór to nie taki ruch jak jednak na dniu
![]()