Hej dziewczyny!
Wczoraj wieczorem przestraszyłam się trochę, bo juz drugi dzień z rzędu Stach o zwykłej porze aktywności nic nie kopał, nie ruszał się. Niestety nie mogłam go pobudzić słodkościami, bo nic słodkiego w domu zwykle nie mam, a jak mam to i tak zjadamPo przegrzebaniu szafek znalazłam miód i zjadłam dwie łyżki i po jakimś czasie dwa razy niemrawo kopnął. Nie do końca mnie to uspokoiło, więc stwierdziłam, że rano pojadę do szpitala. Jak wstałam to też była cisza, mnie już dopadły czarne scenariusze, wsiedliśmy do samochodu i dostałam po żebrach tak, że prawie odpłynęłam i do tej pory szaleje
Może zmienił sobie pory aktywności, jesli tak to mi to pasuje, bo w nocy chyba śpi, a w dzień niech dokazuje
Przez te wasze opowieści o czopach śniło mi się, że odwiedził mnie mój szef w domu, poszłam do łazienki i zobaczyłam, że mam w pępku czop, wydłubałam sobie go patyczkiem do uszu u przez pępek odeszły mi wody, stałam nad umywalką, żeby niczego nie zabrudzić. Skąd człowiekowi takie bzdury do głowy przychodzą ??![]()
Mi tez moj synus ostatnio mniej sie rusza, dzisiaj to go z 20 min budzilam i dopiero niedawno zaczal sie wypinac i rozciagac, uff co za ulga
Od wczorajszej wizyty strasznie boli mnie spojenie łonowe kurcze az chodzić niemoge drepcze jak babuleńka
Ankaaa ja mieszkam w Kristiansand i zamierzam tu rodzić mieszkamy juz tu 1,5 roku. A Ty skąd jesteś ?
Mnie tez to spojenie boli, jak sobie posiedze a potem chce wstac to chodzic nie moge!
My mieszkalismy kiedys w Stavanger i zawsze przez Kristiansand (promem z Danii). Pozdrowienia dla mojego ulubionego kraju nr2 (nr 1 to Polska).
My dzis czujemy sie swietnie. Jakos tak leciutko, brzuszek mieciutki, gory moge przenosic! Znowu mnie korci na pieczenie ale obiecalam kochanemu, ze na jakis czas dam sobie spokoj
.